Csillagok

Kourtney Kardashiannek nem megy a menyasszonyi ruhaválasztás

A valóságshow-sztár és Travis Barker harmadik és egyben legpazarabb esküvői ceremóniájukon házasodtak össze, ezúttal az olaszországi Portofino egyik kastélyában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kourtney ❤️ (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés

A 43 éves Kardashian és a Blink-182 46 éves dobosa vasárnap mondta ki az igent a Castello Brownban tartott mesebeli esküvőn, egy héttel azután, hogy a kaliforniai Santa Barbarában törvényesen összeházasodtak. A sztárpár április elején, feltételezhetően kissé illuminált állapotban, egy hirtelen ötlettől vezérelve az éjszaka közepén beesett egy Las Vegas-i kápolnába, hogy Elvis
Presley színe előtt kimondják a boldogító igent. A pár később bevallotta, hogy a Las Vegas-i esküvőjük nem volt törvényes, ugyanis nem volt engedélyük.

A menyasszony már a múlt héten is a jó ízlés határát súrolta fehér Dolce & Gabbana miniruhájával. A hétvégén azonban ezt is sikerült überelnie a márka idei esküvői kollekciójának legkihívóbb, a 60-as évek olasz fehérneműit idéző fűzős miniruhájával, melyhez több méteres fátylat viselt.  A menyasszonyhoz képest a vőlegény meglehetősen visszafogott volt, ő az olasz luxus divatháztól választott egy egyedi fekete szmokingot – írja a PageSix.

Kourtney édesanyja, Kris Jenner és testvérei, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner és Kylie Jenner is jelen voltak a ceremónián, ahogy Kourtney gyermekei, a 12 éves Mason, a 9 éves Penelope és a 7 éves Reign is.

Az esküvőn természetesen Travis is felvonultatta csemetéit, a 18 éves Landont, a 16 éves Alabamát és 23 éves mostohalányát Atiana De La Hoyát. Az ünnepségen részt vett még Barker Blink-182-es zenésztársa, Mark Hoppus és Machine Gun Kelly is.

Kourtneynak ez volt az első házassága, míg Bakernek a harmadik.