×

Csillagok

Letartóztatták Britney Spears esküvőjét megszakító exférjét

Az énekesnő és 28 éves párja, Sam Asghari csütörtökön mondták ki a boldogító igent, a szertartás azonban nem volt zökkenőmentes. Britney volt férje, Jason Alexander belógott a helyszínre és megpróbálta félbeszakítani az esküvőt.

Őrizetbe vették Britney Spears volt férjét, Jason Alexandert, miután betört a sztár otthonába és megpróbálta félbeszakítani az esküvőt. A dühödt exet a rendőrség tartóztatta fel – írja a TMZ.

A férfi Instagram-oldalán élőzött csütörtökön, amint az esküvő biztonsági szolgálatához közelített. Az őröknek azt mondta, hogy Britney meghívta őt, és ő az első és egyetlen felesége, ezért félbeszakítja az eseményt. A felvétel ezután megszakadt. A férfi rejtélyes módon bejutott az énekesnő otthonába, ahonnan tovább folytatta a videózást, amíg el nem fogták.

A Ventura megyei seriffhivatal Alexandert birtokháborításért, vandalizmusért és testi sértésért vette őrizetbe. A seriffhivatal szerint a férfi ellen lopásért elfogatóparancsot adtak ki egy másik megyében.

Britney ügyvédje, Mathew Rosengart a TMZ-nek elmondta, hogy az énekesnő nagyon rosszul viselte, hogy volt férje megpróbálta megzavarni az esküvőt, hozzátéve, hogy a menyasszonynak nem esett baja, biztonságban van.

Britney és Jason 2004 januárjában házasodtak össze Las Vegasban, a szertartás után mindössze 55 órával szakítottak.

A zavargás ellenére Britney és Sam Asghari csütörtökön hivatalosan is összekötötték az életüket. A pár száz ember előtt mondta ki a boldogító igent.

Mint az már ismert, az énekesnő és a személyi edző 2016-ban találkozott egy klipforgatáson, azóta egy párt alkotnak. Tavaly szeptemberben jegyezték el egymást, és azon nyomban el is kezdték tervezgetni a nagy napot. A pár tavasszal jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják, de tragikus módon a terhesség korai szakaszában elvesztették a magzatot. Szívszorító üzenetben osztották meg a veszteségüket, hozzátéve, hogy a családalapításról nem mondanak le.