×

Csillagok

Michael Jackson gyerekei tündököltek a díjátadón

Paris és Prince Jackson a 2022-es Tony-díjátadón tisztelgett néhai édesapjuk előtt.

A testvérek azért léptek a Radio City Music Hall színpadára, hogy bemutassák az apjuk életének jelentős részét felölelő, fődíjra jelölt alkotást, az MJ: The Musical című darabot – írja a NY Post.

„Úgy tűnik, sokan úgy gondolják, hogy apánk, Michael Jackson örökre megváltoztatta a könnyűzenét. És kik vagyunk mi, hogy ne értsünk ezzel egyet?” – mondta beszédében a 24 éves Paris.

„De amit az emberek talán nem tudnak, hogy imádta a musicaleket, filmben és színpadon egyaránt. Ezért is olyan hihetetlenül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk az este első jelöltjét a legjobb musical kategóriában, az MJ-t, amely számos ikonikus slágerét felhasználva, apánk életének összetettségét és zsenialitását vizsgálja.”

Az MJ: The Musical a legendás énekes Dangerous turnéja alatti életét mutatja be, amiért 10 Tony-díjra jelölték, köztük a legjobb musical és a legjobb színészi alakítás díjára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

Paris a beszédében elárulta, hogy a pop királya kifejezetten ügyelt arra, hogy gyermekei kimagasló zenei képzésben részesüljenek.

„Apám nagyon ügyelt arra, hogy kulturáltak és műveltek legyünk. Nem akart tőlünk megtagadni semmit, de elkényeztetni sem akart. Ha szerettünk volna egy játékot, előtte öt könyvet el kellett olvasnunk.”

Paris, aki apjához hasonlóan énekes és színésznői babérokra tört elmondta, hogy az egyik legfontosabb dolog, amit az apjuktól tanultak, hogy a dolgokra, amiket szeretnének nem lehet csak úgy jogot formálni, ki kell mindent érdemelni.