×

Csillagok

Britney Spears édesanyja reagált lánya esküvőjére

Sokakat meglepve, kedves sorokkal üzent az arának.

 

Sem szülei, Lynne Spears és Jamie Spears, sem az énekesnő húga, Jamie Lynn Spears nem kapott meghívást a 100-fős csütörtöki lagzira. Britney édesanyja azonban úgy látszik nem akar drámázni, és kedves sorokkal gratulált lánya esküvőjéhez.

“Ragyogtál és igazán boldognak tűntél! A ti esküvőtök egy igazi “álom” esküvő volt! És az, hogy az otthonotokban tartottátok, annyira szentimentálissá és különlegessé teszi!” Annyira örülök nektek! Szeretlek titeket!”

– írta Lynn Britney egyik esküvős posztja alá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő elképesztő virágdekorációval és igazi Hamupipőke hintóval tette meseszerűvé esküvőjét, melyről több fotót is megosztott közösségi oldalán. Amire azonban a legtöbben kíváncsiak voltak, az a Donatella által tervezett egyedi Versace ruhaköltemény volt, amihez több méter hosszú fátyol is tartozott.

Annak ellenére, hogy Britney kitiltotta rokonait a lagziról, nem volt botránymentes a nagy nap. Jason Alexander, Britney exe ugyanis betört a sztár otthonába és megpróbálta félbeszakítani az esküvőt. A féltékeny férfit birtokháborításért, vandalizmusért és testi sértésért vette őrizetbe a helyi rendőrség.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Mint az már ismert, az énekesnő és a személyi edző 2016-ban találkozott egy klipforgatáson, azóta egy párt alkotnak. Tavaly szeptemberben jegyezték el egymást, és azon nyomban el is kezdték tervezgetni a nagy napot. A pár tavasszal jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják, de tragikus módon a terhesség korai szakaszában elvesztették a magzatot. Szívszorító üzenetben osztották meg a veszteségüket, hozzátéve, hogy a családalapításról nem mondanak le.