×

Csillagok

Létezik, hogy Kim Kardashian megrongálta Marilyn Monroe ruháját?

Adj egy lánynak egy megfelelő cipőt, és meghódítja az egész világot. Adj neki rossz ruhát, és rajongók millióit dühítheti fel.

 

Kim Kardashian felborzolta a kedélyeket a 2022-es Met-gálán, amikor Marilyn Monroe ikonikus, 1962-es ruhájában lépett a múzeum lépcsőjére. A 41 éves valóságshow-sztár nevezetesen 16 kilót dobott le az esemény előtt, hogy bele tudjon préselődni a történelmi ruhába.

„Rendkívül tisztelem a ruhát és azt, amit az amerikai történelem számára jelent. Nem szeretnék benne ülni vagy enni, és nem szeretném, ha bármilyen sérülés veszélye fenyegetné”

– mondta a Vogue-nak a parti előtt.

Kim Kardashian és Pete Davidson a Met-gála vörös szőnyegén.

Úgy tűnik azonban, hogy már az is kárt okozhatott a világ legdrágább ruhájában, hogy a vörös szőnyegen pózolt bene kedvese Pete Davidson oldalán.

Hétfőn a Pop Culture egymás melletti fotókat tett közzé mielőtt és miután Kardashian viselte a ruhát. Az egyik felvételen megnyúlt az anyag és hiányzik róla néhány kristály, különösen a ruha hátsó záródása körül.

„Kimnek nem kellett volna felvennie ezt a ruhát. Igen, szép dolog tisztelegni Marilyn előtt, de készíthetett volna egy új ruhát az eredeti mására. Ez egy időtlen és ikonikus műdarab volt, amit most tönkretettek”

– tweetelte egy felhasználó.

Míg néhány Monroe-szakértő felháborodott, hogy Kardashian Monroe „rendkívül törékeny” ruháját viselte, a Ripley’s Believe It Or Not! Museum, amely kölcsönadta a ruhát a sztárnak, korábban azt nyilatkozta a Postnak, hogy óvintézkedéseket tettek az esetleges sérülések megelőzésére.

A múzeum akkor azt is megjegyezte, hogy semmilyen kár nem érte a ruhát.

A Ripley’s képviselője nem reagált a Page Six megkeresésére, hogy kommentálja az új fotókat.