×

Csillagok

Jason Momoának nem megy a randizás, ismét szingli

A jóképű színész idén másodjára lett szingli.

Jaosn Momoa és Lisa Bonet januárban, közel 16 együtt töltött év után a válás mellett döntött, azóta pedig több színésznővel is hírbe hozták az Aquaman színészét, köztük Kate Beckinsale-lel.
Bár a korábbi pletykák nem igazolódtak be, Momoa végül párra talált a 32 éves mexikói színésznő, Eiza Gonzalez személyében, akivel a Halálos iramban tizedik részének forgatásán ismerkedett meg.

A PageSixnek nyilatkozó forrás szerint kettejük négy hónapig tartó kapcsolata nem volt komoly dolog, de nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. A 42 éves Momoa és a nála tíz évvel fiatalabb színésznő azonban szakítottak.

„Egyszerűen csak nagyon különböző emberek, különböző életszakaszokban. Hónapokig csendben randiztak, nem akarták nagydobra verni, amíg nem biztosak benne.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eiza Gore (@eizagonzalez) által megosztott bejegyzés

Bár korábban több lap is cikkezett róla, hogy Jason és Lisa meg szeretné menteni házasságát, Momoa az Oscar-gála vörös szőnyegén tisztázta egy újságírónak, hogy számukra nincs visszaút.

Bennfentesek szerint Lisa és Jason kapcsolata sokáig tökéletes volt, aztán egyszer csak azon kapták magukat, hogy alig látják egymást. A Trónok harca után Momoa karrierje nagy lendületet kapott, ő lett Aquaman, aztán szerepet kapott a Dűnében, a színész pedig most üti a vasat, amíg lehet.

Mindeközben felesége már maga mögött hagyta a színészkedést és imádja Los Angelest, így sosem utazgatott gyermekei apjával egyik forgatási helyszínről a másikra. Így történt, hogy teljesen eltávolodtak egymástól.

Jason Momoa amerikai színész a felesésge, Lisa Bonet amerikai színésznő társaságában Az Igazság Ligája (Justice League) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Dolby Színházban 2017. november 13-án. (MTI/EPA/Nina Prommer)

Jason és Lisa 2005-ben ismerkedett meg, két évvel később megszületett kislányuk Lola, majd fiuk, Nakoa-Wolf, aki most 13 éves.