×

Csillagok

Az esküvőjük napján hunyt el a menyasszony, az X-Faktor énekesének tragédiája felfoghatatlan

Tom Mann már nem kísérhette oltár elé szerelmét, Danielle-t.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Mann (@tommanninsta) által megosztott bejegyzés

Az X-Faktor egykori versenyzője, Tom Mann közösségi oldalán osztotta meg a tragikus hírt a világgal, miszerint menyasszonya és 8 hónapos fia édesanyja szombat reggel elhunyt, épp az esküvőjük napján.

Az énekes egy fekete-fehér fotó kíséretében, szívszorító sorokkal búcsúztatta szerelmét, Dani Hampsont:

“El sem hiszem, hogy ezeket a szavakat írom, de a drága Danim – a legjobb barátom, a mindenem, életem szerelme – június 18-án, szombaton kora reggel elhunyt. Ennek a napnak életünk legboldogabb napjának kellett volna lennie, de visszafordíthatatlan szívfájdalommal végződött. Úgy érzem, mintha egy óceánt sírtam volna tele. Soha nem jutottunk el az oltárig, nem mondhattuk ki az eskünket, és nem táncolhattuk el az első táncunkat, de azt szeretném, hogy tudd, te jelentetted számomra az egész világot, és te voltál a legjobb dolog, ami valaha történt velem, Danielle. Ezt a gyűrűt, amelyet életünk végéig viselni akartam, a feltétel nélküli szerelmem jeleként fogom hordani.”

Daniellenek nem volt ismert betegsége és a Yahoo-nak nyilatkozó bennfentes szerint egy szörnyű baleset okozta a menyasszony halálát, melynek körülményeiről egyelőre nem nyilatkozott sem Tom, sem a család.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Mann (@tommanninsta) által megosztott bejegyzés

Tom Mann a Stereo Kicks tagja volt a 2014-es X-Faktorban, a világ ott ismerte meg a nevét. A műsor egykori zsűritagja, Ellie Goulding énekesnő is osztozik Tom gyászában

“Megállás nélkül rád gondolok… Olyan erős vagy. Mindig itt leszek neked. Szeretlek.”

Tom 2014-ben szólóelőadóként jelentkezett az X-Faktor meghallgatására, de végül a Stereo Kicks formációban folyttathatta a műsort. A zenekar útjai egy évvel a show után elváltak.