×

Csillagok

Egy rutinműtét után halt meg a brazilok szépségkirálynője

Brazília egykori szépségkirálynője, Gleycy Correia mindössze 27 éves volt, amikor június 20-án, egy rutinműtét során életét vesztette.

Gleycy Correia, a délkelet-brazíliai Macae szépségkirálynője, 2018-ban nyerte el a királynői címet. A fiatal nőn nemrégiben egy rutinnak számító mandulaműtétet végeztek el.

Értesülések szerint mindössze néhány nappal a műtét után szövődmények léptek fel a macaéi szépségkirálynőnél, amely erős vérzést, majd szívrohamot okozott. Szívmegállás következtében a fiatal nő csaknem két hónapot töltött kómában egy magánklinikán, majd ezt követően, június 20-án meghalt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Raphael Guedes Marinho (@raphael_gmarinho) által megosztott bejegyzés

Gleycy holttestét a macaé-i Törvényszéki Orvostani Intézetbe küldték boncolásra. A család jó ismerőse, Jak Abreu lelkész, a közösségi médiában azt írta, hogy Correia rokonai szerint, a műtét során orvosi műhiba történt – írja cikkében a Mirror.

Igen népszerű volt az egykori brazil szépségkirálynő. A közösségi médiában több mint 50 ezer követőt szerzett. Minden idejét munkájának szentelte. Sminkesként dolgozott.