×

Csillagok

Nem lehet nem imádni – György herceg parádésan viselkedett Wimbledonban

Ezúttal Vilmos és Katalin legidősebb gyermeke lopta el a rivaldafényt.

Wimbledon, 2022. július 10.
Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsõszülött fia (j) és felesége, Katalin cambridge-i hercegnõ, valamint egyik gyermekük, György herceg a szerb Novak Djokovic az ausztrál Nick Kyrgios játékát nézik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntõjében 2022. július 10-én. MTI/EPA/Neil Hall

Vilmos herceg és Katalin legidősebb fia, szülei társaságában jelent meg a hétvégi teniszbajnokság döntőjén a lelátón, pár héttel azután, hogy öccse Lajos herceg a királynő jubileumán parádés műsort nyomott le a közönségnek, ami aztán vírusként terjedt el az interneten.

A 8 éves György herceg szüleivel a királyi páholyban foglalt helyet és az egész mérkőzés alatt viccesebbnél viccesebb arcokat vágott, ami a fotósok figyelmét sem kerülte el.

Az ifjú trónörökös kék öltönyben ült Cambridge hercege és hercegnéje között, miközben a címvédő Novak Djokovics és Nick Kyrgios összecsapását nézték.

A kisfiút egy alkalommal az orrát piszkálva fotózták le, majd összeszorította az arcát és hunyorgott. György herceg parádés arcjátékot mutatott be, majdnem öccse jubileumi szereplését is lekörözte.

A mindig kifogástalan stílusú Katalin egy fekete-fehér pöttyös ruhában tündökölt, amelyet sötét napszemüveggel, ezüst ékszerekkel és fehér magassarkúval egészített ki. A 40 éves Vilmos herceg ugyanilyen elegánsan nézett ki drapp sportzakóban, amelyet világoskék, gombos inggel párosított.