×

Csillagok

Elon Musk apja teherbe ejtette saját mostohalányát

A Tesla-mogul édesapja, Errol megerősítette, hogy titokban megszületett második gyermeke a mostohalányától, Jana Bezuidenhouttól.

A 76 éves mérnöknek még 2019-ben született meg a kislánya a 35 éves Janától, a babahírt azonban most először erősítette meg, amiről a The Sun magazinnak dicsekedett:

„Az egyetlen dolog, amiért a Földön vagyunk, az a szaporodás.”

A párnak már van egy közös, 5 éves kisfiuk, Elliot Rush, aki 2017-ben született.

Errol elismerte, hogy Jana terhessége nem tervezett volt, és azt is elmondta, hogy már nem élnek együtt, 41 éves korkülönbségükre hivatkozva.

„Minden férfi, aki egy fiatalabb nőt vesz feleségül, még ha az elején ő is nagyon fiatalnak érzi magát, nagy a szakadék… és ez a szakadék meg fog mutatkozni.”

Errol 1970-ben vette feleségül Maye Haldeman Musk modellt, akitől három gyermeke született: Elon, Kimbal és Tosca. A pár 1979-ben szakított, később Errol feleségül vette a fiatal özvegy Heide Bezuidenhoutot, akinek már volt két gyermeke, köztük Jana.

Errolnak és Heide-nek két közös gyermeke született, továbbá együtt nevelték Janát, aki mindössze 4 éves volt, amikor a tehetős mérnök a mostohaapja lett. Errol és Heide végül 18 év házasság után elváltak.

A Musk család lesokkolódott, amikor kiderült, hogy Jana Errol gyermekével várandós. Errol és Elon között érezhető volt a feszültség, a Tesla vezérigazgatója tajtékzott, amiért apja teherbe ejtette mostohahúgát. Elon a Rolling Stone-nak adott interjújában “szörnyű embernek” nevezte az apját.

Elon Musk édesanyjával, Maye Muskkal pózol a 2021-es Met gála vörös szőnyegén 2022. szeptember 5-én. EPA/JUSTIN LANE

„Igazából a mai napig nem tudják hová tenni, még mindig nem tudták elfogadni. Még mindig kicsit hátborzongatónak érzik a dolgot, mert ő a húguk. A féltestvérük”

– mesélte Errol a friss interjúban.

A Musk család feje azonban még így is elbújhat legidősebb fia, Elon mögött, aki már tíz gyermekes apuka. A Tesla vezérigazgatója a múlt héten erősítette meg, hogy ikrei születtek Shivon Zilisszel, a Neuralink nevű cégének 36 éves vezetőjével.

Fotó: Instagram/@drtrivax

„Mindent megteszek, hogy segítsek az alulnépesedési válságon” – írta Twitteren Elon Musk.

Az ikrek alig néhány héttel azelőtt születtek, hogy Musknak világra jött Grimes-szel közös második gyermeke, Exa Dark Sideræl. Musknak és Grimesnek van egy 2 éves fia is, X Æ A-Xii.

A világ leggazdagabb embere 2002-ben lett először apa, amikor akkori feleségével, Justine Wilsonnal közös Nevada nevű fiuk született. Tragikus módon a kisfiú mindössze 10 héttel később meghalt hirtelen csecsemőhalál szindrómában.

Elonnak és Justine-nak további öt gyermeke született, az ikrek Vivian és Griffin, valamint a hármas ikrek Kai, Saxon és Damian.