Csillagok

David Beckham új külsőjétől leesett a rajongók álla

Nyaralásra indult a Beckham család Horvátországba. A 47 éves egykori profi labdarúgó, Victoriával és kisebb gyermekeivel, a 17 éves Cruzzal és a 11 éves Harperrel piheni ki a mindennapok fáradalmait. David Beckhamet szokatlan frizurával, rövidre nyírt, ősz hajjal látták a tengerparton.

David és Victoria nem sokkal párizsi útjuk után érkezett a gyerekekkel Horvátországba. A Hermes luxushajón készült családi fotók láttán, a négygyermekes apa és családja nagyon élvezte a horvátországi nyaralást.

Nem lehet nem észrevenni, hogy David Beckham ősz hajtincsekkel pózol a képeken. Az évek során fazonban és színben igen eltérő frizurákkal láthattuk, mellyel világszerte divatot teremtett. Most azonban úgy tűnik, a természetesség híve lett. A sztárfocista rövidre nyírt, ősz hajjal élvezte a tengerparti napsütést.

A családi nyaraláson nem tudott mindenki részt venni. Brooklyn Beckham nem csatlakozott hozzájuk, ugyanis jelenleg nászúton van St. Tropez-ban feleségével, Nicola Peltzzel. Romeo Beckham sem tartott a családdal, mivel futballkarrierje Miamihoz köti – írja cikkében a Mirror.