×

Csillagok

Tragédia árnyékolta be a világhírű modell és a sztárénekes magánéletét, most örömhírt közöltek

A 36 éves modell közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy ismét várandós.

Chrissy Teigen és férje, John Legend 2020 szeptemberében vesztették el harmadik gyermeküket Jacket, alig 22 hónappal a tragédia után azonban újabb taggal bővül a sztárpár családja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

A 36 éves modell szerdán az Instagramon jelentette be, hogy mesterséges megtermékenyítéssel ismét kisbabát vár, amit kerekedő pocakfotójával kürtölt világgá.

“Az elmúlt néhány év enyhén szólva is érzelmek homályába veszett, de ismét öröm járja át az otthonunkat és a szívünket.”

Teigen azt is bevallotta, hogy voltak félelmei a terhességgel kapcsolatban, miután 2020 szeptemberében elvesztette harmadik gyermekét.

“Minden egyes vizsgálat után azt mondtam magamnak, hogy oké, ha ma egészséges, akkor bejelentem, de aztán ahogy fellélegezve hallgattam a szívverést, mégis úgy döntöttem, hogy még mindig túl ideges vagyok. Nem hiszem, hogy valaha is nyugodtabban fogok kisétálni az orvostól, de eddig minden tökéletes és gyönyörű, ami reménnyel tölt el. Ja és kisfiú, amit nagyon nehéz volt ilyen sokáig magamban tartani!”

Közel két évvel ezelőtt Teigen az Instagramon, a gyász legmegrázóbb pillanatairól készült képeivel jelentette be, hogy ő és John Legend elvesztették a gyermeküket. A párnak korábban szintén mesterséges úton két egészséges gyermeke született, a most 6 éves Luna Simone és a 4 éves Miles Theodore.