Csillagok

George Clooneyt két gyönyörű nő között kapták lencsevégre

A színész két tűz, akarjuk mondani két nő közé került.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Julia Roberts és Amal Clooney gyönyörűen nézett ki a vörös szőnyegen a Beugró a Paradicsomba szeptember 7-i londoni premierjén, melynek főszereplői az 54 éves színésznő és George Clooney.

Julia egy bő, elegáns fekete ruhát viselt, amit fehér szívekkel, számokkal és graffitire emlékeztető mintákkal díszitettek. Ha azonban közelebbről megnézzük a ruháját, kiderül, hogy a minták igencsak sokatmondóak. Fontos embereket és dátumokat jelképeznek az életében. A JR+DM például az ő és férje, Daniel Moder monogramját jelenti, a 2002-es évszám pedig azt, amikor összekötötték az életüket. A HD Julia és Daniel legkisebb fiának, Henry Danielnek a kezdőbetűi, míg a H+F+H a gyermekeik kezdőbetűit jelöli: Hazel, Phinnaeus és Henry. Végül 2004 az az év, amikor az ikrei, Hazel és Phinnaeus megszülettek, míg 2007 az, amikor Henry született.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cinema (@magazin__hollywood) által megosztott bejegyzés

Eközben a 44 éves Amalnak a flitterekkel díszített, halványkék, spagettipántos ruhája királynői külsőt kölcsönzött neki. A csillogó estélyihez csillogó ezüst magassarkút, ezüstszínű kézitáskát, csillogó karkötőt és hosszú, lógó fülbevalót viselt.

A 61 éves Clooney egy letisztult, elegáns tengerészkék, háromrészes öltönyt választott. A Vészhelyzet sztárja nem volt könnyű helyzetben, ide-oda kapdosta a pillantását felesége és filmbeli szerelme között.

Nagyon régóta nem forgatott romantikus vígjátékot Julia Roberts és George Clooney, pláne nem együtt, nem csoda hát, hogy a rajongók tűkön ülve várják a bemutatót.

A Beugró a Paradicsomba két főhőse egy elvált házaspár (Roberts és Clooney), akik azért utaznak Balira, hogy megakadályozzák lányuk házasságát, nehogy elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők. A film október hatodikán kerül a magyar mozikba.