Csillagok

Sylvester Stallone és elhidegült felesége a válás ellenére is együtt dolgozik a jövőben

Már az Instagramon is megtalálható az Architextúra, ahol a kortárs és történeti magyar építészeté, urbanisztikáé és tájépítészeté a főszerep. Ez pedig nem kerülte el Fudzsimoto Szu, a Magyar Zene Háza épület japán tervezőjének figyelmét sem.

Sylvester Stallone az 1960-as évek vége óta Hollywood egyik vezető színésze és legkedveltebb arca, aki Rocky Balboaként szerzett magának nevet.

Bár több mint ötvenéves tapasztalattal rendelkezik, karrierje során még egyszer sem fordult elő, hogy valóságshow-ban szerepeljen. A rajongók hamarosan egy teljesen más oldalát láthatják a színésznek és családjának.

A műsort forgalmazó Paramount+ még nem jelentette be a projektet, de Stallone képviselője kikotyogta a dolgot, amikor először felröppentek a pletykák Sylvester és Jennifer válásáról.

„Mr. Stalonne szereti a családját, épp együtt forgatnak egy reality show-t, ami a Paramount Pluson debütál majd.”

Sylvester Stallone amerikai színész-rendező és felesége, Jennifer Flavin volt amerikai modell és lányaik, Sistine , Scarlet  és Sophia Stallone  a 74. Golden Globe-díjátadón Beverly Hillsben 2017. január 8-án (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)

A 76 éves Sly és 54 éves felesége 1997-ben házasodott össze, és három gyermekük született: a 25 éves Sophia, a 24 éves Sistine és a 20 éves Scarlet. A készülő produkció állítólag az ő életüket fogja nyomon követni.

Az egyelőre cím nélküli show-t a család új, 35 millió dolláros Palm Beach-i birtokán és környékén forgatják majd. Ugyan a reality középpontjában a három hölgy áll majd, a színész és elhidegült felesége is feltűnik majd a sorozatban.

Jennifer Flavin, aki 25 év után döntött úgy, hogy elválik Sylvester Stallonétól. A dokumentumokban az elhidegült feleség azzal indokolja a válási kérelmét, hogy a színész elherdálta a közös vagyonukat.

A vádakat Stallone jogi csapata vérlázítónak tartja és tagadják, hogy a színész valaha is kimerítette volna a családi kasszát, azzal azonban Sly is egyetértett, hogy házasságuk menthetetlenül megromlott.