Csillagok

Cindy Crawford és meseszép lánya Kaia Gerber, mindenkit lenyűgöz

Az egykori szupermodell lánya nem esett messze attól a bizonyos fától.

Kaia Gerber és Cindy Crawford kétségtelenül az egyik legjobban öltözött anya-lánya páros, jelenjenek meg bármilyen eseményen, kifutón, premieren vagy fesztiválon. Nemrégiben a szupermodell és a nyomdokai lépett lánya Los Angelesben emelték egy könyvbemutató fényét, ahol persze minden szem rájuk szegeződött. Mindenki tudja, hogy Cindy és csemetéje mennyire hasonlítanak egymásra, élőben látva őket azonban legtöbben csak kapkodják a fejüket.

Kedden a duó a Sunset Tower Hotelbe érkezett, hogy megünnepeljék a brit Vogue főszerkesztője, Edward Enninful A látható férfi című memoárjának megjelenését – számolt be róla az instyle.com. Kaia és Cindy mindketten elegáns ruhákban tündököltek. Míg Cindy egy terrakotta felsőben és egy hozzáillő, pliszírozott bőr midi-szoknyában pózolt, addig lánya egy fekete Nensi Dojaka miniruhát viselt, amelyet az áttetsző részletek tettek izgalmassá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés

Mindketten laza hullámokban viselték karamellszínű fürtjeiket, melyhez természetes, bronzos sminket választottak.

A kiruccanásra nem sokkal egy sokkal kevésbé hivatalos anya-lánya program után került sor, Cidy és Kaia ugyanis együtt bulizott a Burning Manen.

“Még mindig nem tudom elhinni, hogy múlt héten ilyenkor mentem a Burning Manre. Kaia és én az utolsó pillanatban kaptunk meghívást a barátainktól, majd egymásra néztünk, és azt mondtuk: “Miért, ne?!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés