Csillagok

Blake Lively soha nem látott kismama fotókat posztolt

A gyönyörű színésznő reméli, hogy a képekkel végre leszállnak róluk az őt és gyermekeit zaklató lesifotósok.

A gyönyörű színésznő múlthéten jelentette be, hogy negyedik gyermekével várandós, azóta lesifotósok hadával kell megküzdenie neki és családjának.

Blake Lively felhúzta magát, miután paparazzók lepték el otthona környékét, akik folyamatos megfigyelés alatt tartják őt és gyermekeit. A pletykafészek színésznője igazi anyatigris, nem először fordul elő, hogy alaposan helyre teszi a gyermekeit megszállottan fotózó embereket.

Blake ezúttal Instagram posztban üzent a lesifotósóknak, egyúttal egy csokor képet megosztott pocakos önmagáról, egy-két fotón pedig férje, Ryan Reynolds is feltűnik.

„Itt van egy csomó fotó rólam terhesen, hogy a 11 srác, akik az otthonom előtt várakoznak, hogy lekapjanak, békén hagyjanak végre. Megijesztetek engem és a gyermekeimet is. Mindenki másnak köszönöm a sok szeretetet és tiszteletet. Sokat jelentetek számomra!”

A színésznő múlthéten a Forbes magazin eseményén jelentette be a gólyahírt, hatalmas mosollyal az arcán pózolt a fotósoknak, közszemlére téve kerekedő pocakját.

A sztárpárnak eddig három gyermeke született, James hét, Inez öt, Betty pedig kétéves. Blake és Ryan 2011-ben a Zöld Lámpás forgatásán habarodott egymásba, egy évvel később pedig összekötötték az életüket.