Csillagok

Nagyot nőttek Kelly Clarkson gyermekei

Az énekesnő különleges eseményre vitte magával csemetéit.

Az aranytorkú énekesnő pontosan tudja milyen a reflektorfények kereszttüzében felnőni, ezért nem csoda, hogy két gyermekét igyekszik megóvni ettől. A nyolcéves River Rose-t és a hatéves Remington Alexandert ritkán viszi magával nyilvános eseményekre a popcsillag de ezúttal kivételt tett, hogy családja körében vehesse át saját csillagát a Hollywoodi Hírességek sétányán.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam. Vannak álmok, amikről nem is tudod, hogy mennyire vágysz rájuk egészen addig, amíg valóra nem válnak és akkor a világ legáldottabb emberének érzed magad, pont mint én most”

– mondta elérzékenyülve Clarkson.

Az énekesnő az utóbbi években komoly magánéleti krízist élt át, amikor is 2020 nyarán bejelentette, hogy válik férjétől, Brandon Blackstocktól, akivel 2013 októberében mondták ki az igent. A legtöbb sztárpár reménykedik benne, hogy különösebb média felhajtás nélkül áttudja vészelni a válást, de ez sajnos Kellyéknek nem adatott meg.

„Beszéltem pár ismerőssel, akik túl vannak a váláson. És nem tudom elképzelni, hogy idegösszeomlás nélkül túl lehet ezt élni, ennél rosszabb dolgot el sem tudok képzelni”

– osztotta meg érzéseit az énekesnő egy korábbi interjúban.

Az énekesnő és exférje, a most 45 éves zenei menedzser 2006-ban találkozott az Academy of Country Music Awards-díjátadón, hat évvel később jegyezték el egymást.

Kelly közös felügyeletet kért két gyermekükre, a hétéves River Rose-ra és a ötéves Remington Alexanderre, de így is nagy volt a harc a két fél között. Az énekesnő leginkább azt bánja, hogy csemetéinek is át kell élniük ezt a procedúrát.