Csillagok

Sylvester Stallone a válás ellenére is imádja feleségét

A 76 éves színész romantikus képet posztolt kettejükről.

Sylvester Stallone amerikai színész érkezik az Oscar-díjra jelöltek számára rendezett vacsoraestre a Beverly Hilton Hotelbe a kaliforniai Beverly Hillsben 2016. február 8-án. A 88. alkalommal odaítélt Oscar-díjak átadási ünnepségét február 28-án tartják Los Angelesben. (MTI/EPA/Mike Nelson)

A Rocky-filmek sztárja láthatóan érzéseivel civakodik válása közepette. Stallone alig pár nappal ezelőtt még palástolni sem tudta sértettségét, amikor ismét felkeresett egy tetoválóművészt, hogy eltüntesse magáról felesége szemeit ábrázoló alkotást, ami zsinórban a második volt a szakításuk hírét kirobbantó első elfedett tetoválás után.

A színész azonban úgy tűnik, hajlandó a megbocsájtásra, a napokban ugyanis kitett egy romantikus fotót, amelyen feleségével, Jenniferrel kézen fogva sétálnak, és egy másikat, amin közös gyermekeikkel láthatók. Stallone egyszerűen annyit fűzött a poszthoz, hogy „csodálatos”.

A rajongók körében meg is indult a spekulálás, hogy vajon a színész így próbálja-e visszaszerezni elhidegült feleségét, aki 25 év házasság után adta be a válókeresetet.

Az egykori sztárpár a válás ellenére összetart három lányuk a 25 éves Sophia, a 24 éves Sistine és a 20 éves Scarlet kedvéért, akik önálló valóságshow-sorozatot indítanak. Az egyelőre cím nélküli műsort a család új, 35 millió dolláros Palm Beach-i birtokán és környékén forgatják majd. Ugyan a reality középpontjában a három hölgy áll majd, a színész és elhidegült felesége is feltűnik majd a sorozatban.

Sylvester Stallone amerikai színész-rendező (b2) és felesége, Jennifer Flavin volt amerikai modell (k) és lányaik, Sistine (b)), Scarlet (j2) és Sophia Stallone (j) a 74. Golden Globe-díjátadón Beverly Hillsben 2017. január 8-án. (MTI/EPA/Paul Buck)