Csillagok

Megcsalta várandós feleségét a Maroon 5 frontembere

Az énekes szeretője teregette ki a szennyest.

Adam Levine tagadja, hogy viszonya lett volna Sumner Stroh modellel, de elismeri, hogy “átlépte a határt” – írta kedden közösségi oldalán a Maroon 5 énekese, akinek titkos viszonyáról pár órával korábban a szeretője rántotta le a leplet.

“Nem gondoltam át, amikor a feleségemen kívül mással is flörtölős hangnemet ütöttem meg. Nem volt viszonyom, ennek ellenére átléptem a határt életem egy rossz időszakában.”

A 23 éves Stroh hétfői TikTok-videója vírusként terjedt el az interneten, melyben azt állította, hogy egy nős férfi “manipulálta” őt. Később közzétette azokat az üzeneteket, amelyeket Levine állítólag az Instagramon keresztül küldött neki.

Az Instagram-modell azt is exkluzívan elmondta a Page Sixnek, hogy az állítólagos viszonyra “tavaly” került sor, és egy éven át tartott. A modell állítása szerint kapcsolatuk nem csak az interneten zajlott, személyesen is többször találkoztak, amit az énekes egyébként tagad.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound – Sumner Stroh

Levine-nek 2014 óta a Victoria’s Secret modell Behati Prinsloo felesége, akiről a napokban derült ki, hogy harmadik gyermekével várandós. Ez volt az a hír, ami miatt a szerető úgy döntött kitálal, ugyanis néhány hónapnyi szünet után Levine üzenetben kért engedélyt arra a modelltől, hogy ha fia születik, róla nevezhesse el gyermekét.

A Maroon 5 frontembere most mindent megtesz, hogy helyrehozza ballépését, de egyelőre nem tudni, hogy a várandós Behati hajlandó-e megbocsájtani gyermekei apjának. A párnak két lánya született, az 5 éves Dusty Rose és a 4 éves Gio Grace.