Csillagok

Shakira megtörte a csendet, interjúban vallott a szakításáról

Az énekesnő hihetetlenül nehéznek nevezte szakítását a sztárfocista Gerard Piquével az első interjúban, amit azóta adott, hogy nyilvánosságra került, 11 év után külön utakon folytatják.

A 45 éves kolumbiai szépség az Elle magazinnak adott interjújában törte meg a csendet és elárulta, hogy eddig szándékosan nem nyilatkozott a szakításukról.

„Eddig csendben maradtam. Nehéz erről beszélnem, különösen azért, mert még mindig tart. A szakításunk nem olyan, mint egy átlagos páré, a miénk a nyilvánosság előtt zajlik és ez megviseli a srácokat és engem is.”

Shakirának és Piquének két fia született, Milan kilenc éves, Sasha pedig hét.

„A lesifotósok éjjel-nappal az otthonunk előtt táboroznak, amióta kiderült a szakítás és én mást sem akarok, csak megóvni ettől a cirkusztól a gyerekeimet”

– mesélte az énekesnő, aki szerint kapcsolata a focistával részben a karrierjük miatt ment tönkre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés

Miután Milan és Sasha elkezdte az iskolát, a családnak el kellett döntenie, hogy az Egyesült Államokba költözzenek Shakira zenei karrierje miatt, vagy Barcelonában maradjanak, ahol a focista játszik.

„Egyikünknek muszáj volt áldozatot hoznia és én voltam az, aki megtette. A karrieremet takarékra tettem és Spanyolországba mentem, hogy támogassam őt és a családomat. Ez egy szeretetből hozott áldozat volt.”

Az énekesnő elmondta, hogy jó döntést hozott, megbonthatatlan kötelék alakult ki közte és gyermekei között, de a karrierje feladása végül szétszakította 11 éve tartó párkapcsolatát a focistával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés

Shakira nem volt hajlandó ennél mélyebben belemenni a szakítás hátterében álló egyéb okokba, az interjúban úgy fogalmazott, hogy „ez még mindig túl nyers és friss”, jelenleg közös gyermekeik felügyeleti jogán és a vagyonmegosztáson civakodnak egymással.

Úgy tudni egyébként, hogy megcsalás állhat a szakításuk háttérben, az énekesnő állítólag rajtakapta gyermekei apját egy másik nővel. Pique azóta nem vesztegette az időt, hogy továbblépjen a popszépségtől, ugyanis kiderült, hogy titokban egy 23 éves diáklánnyal, Clara Chia Martival randizik, aki nem mellesleg a focista cégénél dolgozik PR-gyakornokként.

Minden idők egyik legnépszerűbb zenei előadója 2010-ben ismerkedett meg Gerarddal, miután a férfi szerepelt a Waka Waka című dalának klipjében, amely a foci-világbajnokság himnusza volt abban az évben.