Csillagok

Megvan ki énekel a 2023-as Super Bowl félidejében

A tavalyi raplegendák után egy énekesnő lesz a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) következő nagydöntője, a Super Bowl félidei sztárfellépője.

Vasárnap délután tett bejelentést az NFL, miszerint a Super Bowl LVII halftime-showjában, azaz a félidei műsorban nem más, mint Rihanna lesz a sztárfellépő. Az amerikai futballszövetség a közösségi médiában osztott meg egy fotót, amelyen az énekesnő egy hivatalos amerikai focilabdát tart a kezében.

 

A 34 éves barbadosi énekesnő február 12-én az arizonai Glendale-ben sorra kerülő összecsapás szünetében szórakoztatja majd a közönséget a világ legnézettebb egynapos sporteseményén.

Érdekesség, hogy egy korábbi interjúban a szupersztár elmondta, 2019-ben visszautasította a szervezők felkérését, ezzel jelezve kiállását a San Francisco 49ers korábbi irányítója, Colin Kaepernick mellett. Utóbbi mozgalmat indított azzal, hogy az amerikai himnusz alatt térdelt, így próbálta kifejezni azt a véleményét, hogy az országban erős rasszizmus tapasztalható – írja az MTI.

Tavaly Dr. Dre, Snoop Dogg és Eminem szórakoztatta a közönséget a Super Bowl LVI-n a kaliforniai Inglewoodban található SoFi stadionban. Az NFL közleménye szerint több mint 120 millió néző látta a műsort – írja a CNN. 

Seth Dudowsky, az NFL zenei vezetője így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy Rihannát üdvözölhetjük a Super Bowl félidei műsorában, reméljük hogy a rajongóknak ismét egy történelmi félidős előadást tudunk elhozni.”

Budapest.  Rihanna, Grammy-díjas barbadosi énekesnő szórakoztatja a közönséget a Papp László Budapest Sportarénában 2011. december 8-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Hosszú idő óta most először lép színpadra az énekesnő. Rihanna legutóbb 2016-ban adott ki albumot, azóta elindította sikeres szépségápolási márkáját, a Fenty Beauty- t, és idén megszületett első gyermeke.