Csillagok

Miley Cyrus édesapja újranősül?

A 61 éves countrysztár egy bennfentest szemelt ki magának, akit öt hónappal a válása után el is jegyzett. A fiatal nő a közösségi médiában több fotón is együtt mutatkozott szerelmével, az ujján pedig egy hatalmas gyémánt gyűrűt viselt. Az Instagramon Firerose néven szereplő énekesnő country zenében utazik, akár csak élete párja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) által megosztott bejegyzés

A 61 éves countrysztár öt hónappal a válása után, úgy tűnik eljegyezte fiatal szerelmét, a szintén szakmabeli Firerose-t.

A gyűrűt az énekesnő egyik Instagram fotóján szúrták ki a rajongók, bár a lánykérést egyelőre nem erősítette meg egyik fél sem. Pár nappal Firerose posztja előtt, Billy Ray is kitett néhány közös képet kedvesével az Instagramra, a fotókon pedig ugyanaz a gyűrű díszíti az énekesnő ujját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FIREROSE (@firerose) által megosztott bejegyzés

A countryénekes rajongói és közeli barátai gyorsan gratuláltak is a párnak az eljegyzéshez a kommentek között.

Az nem világos, hogy Billy Ray és Firerose mióta randiznak egymással, de tavaly együtt dolgoztak a New Day című dalon.

A lánykérés híre sokakat meglepett, tekintve, hogy az énekes és felesége, Tish Cyrus csak öt hónappal ezelőtt adta be a válókeresetet

„Harminc év, öt csodálatos gyermek és megannyi életre szóló emlék után úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk, a szívünkben nincs szomorúság, csak szeretet. Együtt nőttünk fel, családot alapítottunk, amelyre különösen büszkék lehetünk, de most itt az ideje, hogy megtaláljuk a saját utunk” – állt az egykori sztárpár közös közleményében

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tish Cyrus (@tishcyrus) által megosztott bejegyzés

A beadott papírokból az is kiderült, hogy Tish és Billy Ray két éve nem éltek házastársi életet, és nem is laktak egy fedél alatt.

Az 1998-ban összeházasodott pár most harmadszorra adta be a válási papírokat. Először személyes indokokra hivatkozva Billy Ray szeretett volna elválni 2010-ben, akkor ő vonta vissza a dokumentumokat, majd 2013-ban ismét külön utakon akarták folytatni, akkor Tish indítványozta azt és hasonlóan a mostani helyzethez, a bíróság helyezte hatályon kívül a válást.