Csillagok

Kórházba került a Margot Robbie-t letámadó lesifotós

A szépséges színésznő egy vacsoráról tartott haza barátnőjével, Cara Delevigne-nel.

Paparazzo üldözte a hétvégén Margot Robbie-t és Cara Delevingne-t, a két színésznő ismerőseinek kellett közbelépniük – számolt be az esetről a TMZ. A fotós az incidens után törött karral és fejsérüléssel került kórházba, és most a feljelentést fontolgatja, miután a rendőröknek azt állította, hogy a két férfi rátámadt, és teljes erőből ütni kezdték.

A lap értesülései szerint a két sztár Buenos Airesben vacsorázott vasárnap, ahonnan Uberrel szerettek volna távozni, a fuvar azonban a színésznőket követő lesifotós miatt akciófilmbe illő jelenetté változott.

Amikor Cara és Margot beszálltak a kocsiba, állítólag a fotós rájuk rontott, és agresszívan fotózni kezdte őket. A sofőr látva a szituáció, gázt adott, azonban míg Cara teljesen a kocsiban ült, Margot még nem szállt be a járműbe, így hogy elkerülje a sérülést, ugrania kellett, de így is a földre esett.

Ekkor lépett közbe a két filmes, Jac Rhis Hopkins és Josei Mac Namara Callum, akik együtt vacsoráztak korábban a hölgyekkel. Az incidensről kiszivárgott egy térfigyelő kamera által rögzített videó, melyen úgy tűnik, a lesifotóst valóban megpróbálták elkergetni, de elbotlott a saját lábában, és zuhant majdnem egy arra haladó kocsi elé.

Az Infobae című argentin laphoz eljutott rendőrségi jelentés szerint a Pedro Alberto Orquera nevű fotósnak eltört a karja és felszakadta fejbőre az állítólagos verés után. A két színésznő ismerősei rendőrségi őrizetbe kerültek, de nem tudni, hogy emeltek-e ellenük vádat, a nyomozás továbbra is folyik az ügyben, melyben döntő lehet a most kikerült videó.