Csillagok

Britney Spears ismét rövid frizurát vágott magának

Egyelőre nem tudni mikor esett neki a tincseinek, de most ollót használt és nem hajnyírógépet.

Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

A 40 éves énekesnő hétről hétre szomjazza a médiafigyelmet, ezúttal bikinifelső nélkül, videóban mutatta meg új frizuráját, aminek elmondása szerint ő maga esett neki egy ollóval. Britney egyelőre csak kalapban vállalta a bemutatót, de rövid, alig vállig érő szőke tincseit így is észre lehetett venni. Ígérete szerint hamarosan teljes pompájában megosztja követőivel a végeredményt – írja a Breaking Press.

„Levágtam az összes hajamat, de még nem akarom megmutatni”

– írta sejtelmesen a Grammy-díjas popcsillag a videóhoz, amit több mint 156 millió Instagram-követőjével osztott meg.

Rajongói megkönnyebbültem konstatálták, hogy Britney ezúttal legalább nem a nullásgéphez nyúlt, hiszen lássuk be, ki tudná elfelejteni azt a 2007-es pillanatot, amikor az énekesnő kopaszra nyírta az egész fejét.

Spears az utóbbi hónapokban több olyan fotót és videót is megosztott a közösségi médiában, amelyek láttán sokan megkérdőjelezték mentális állapotát.

Fotó: Instagram/@britneyspears

Nemcsak rajongói, de saját gyermekei is aggódnak érte. A 15 éves Jaydent és a 16 éves Sean Prestont az énekesnő exférje, Kevin Federline neveli, akik nemrég egy mély és őszinte interjúban vallották be, hogy egyáltalán nem örülnek anyjuk szokatlan Twitter és Instagram posztjainak, és remélik, hogy hamarosan felhagy velük.

„Nem gyűlölöm anyát. Csak azt akarom, hogy mentálisan jobban legyen. Ha jobban lesz, akkor nagyon szeretném újra látni őt”

– mesélte Jayden, aki bevallotta, hogy testvérével már hónapok óta nem találkoztak anyjukkal.