Csillagok

A felesége kocsija elé vetette magát a megcsalt filmcsillag

Olivia Wilde és Jason Sudeikis gyermekeinek egykori dadája jó nagy kalamajkát okozott azzal, hogy kiteregette a „szennyest”.

Jason Sudeikist annyira megviselte az Olivia Wilde-dal való szakítása, hogy volt felesége autója elé vetette magát, hogy megakadályozza, találkozzon Harry Stylesszal – állítja a sztárpár gyerekeinek korábbi dadusa a DailyMail-nek adott exkluzív interjújában. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olivia Wilde (@oliviawilde) által megosztott bejegyzés

Újabb részletek derültek ki Hollywood egykori álompárjának szakításáról, ezúttal a család bébiszittere árulta el a titkos részleteket. Bár a színésznő korábban leszögezte, hogy még 2020 elején tönkrement a kapcsolatuk, az alkalmazott szerint Wilde nem mondott teljesen igazat, ezeket pedig állítólagos megtörtént eseményekkel támasztotta alá.

Még 2020 végén röppent fel a pletyka, miszerint Wilde és Sudeikis szakítottak, csupán néhány héttel azután, hogy Olivia elkezdte forgatni Harry Styles énekessel a Nincs baj, drágám című filmet. A dada elárulta, hogy Jason Sudeikis egy otthon felejtett Apple Watch-nak köszönhetően tudta meg, hogy felesége és a 28 éves énekes nem szimplán munkatársak.

Egy nap, amikor Wilde elindult az általa rendezett film forgatására, otthon hagyta okosóráját, volt férje pedig meglátta a kacérkodó üzeneteket, amiket a One Direction korábbi énekesével, a film egyik főszereplőjével küldtek egymásnak.

„November 9-én, hétfőn reggel, amikor egy hétvége után visszajöttem a házba Jason csak sírt, sírt és sírt. Egyáltalán nem tudtam, mi történt. Miután felöltöztettem a gyerekeket Jason lejött az emeletről az alsó szintre, hogy igyon egy kávét. Zokogott, és teljesen össze volt törve” – állította a dadus, aki nevét nem kívánta nyilvánosságra hozni. Elmondta, hogy Jason csak azt hajtogatta: „Elhagyott minket!”

Sudeikis ekkor állítólag teljesen kifakadt, de még reménykedett, hogy visszaszerzi feleségét, aki a Harryvel való románcot kezdeményezte.

A dada szerint Sudeikis az SMS-ek láttán azonnal megtiltotta az alkalmazottaknak, hogy Styles zenéit hallgassák a házában. Ám nem ez a legbizarrabb dolog, ami a sztárpár viharos időszakában történt.

Az egykori alkalmazott állítása szerint Sudeikis teljesen kiborult, amikor neje a családi konyhájukban készített egy salátát az As It Was énekesének. A felszarvazott férj olyannyira feldúlt lett, hogy mindent bevetett annak érdekében, hogy felesége ne menjen el otthonról, még Wilde autója alá is befeküdt, hogy megakadályozza a randevút.

A pár hevesen tagadja a dadus állításait

Szülőként hihetetlenül felzaklató, hogy két kisgyermekünk egykori dadája úgy döntött, hogy ilyen hamis és trágár vádakat fogalmaz meg rólunk nyilvánosan” – számolt be az egykori pár közös nyilatkozatáról a PaigeSix.

„A most már 18 hónapja tartó kampánya, amellyel minket, valamint szeretteinket, közeli barátainkat és kollégáinkat zaklatja, elérte sajnálatos csúcspontját. Továbbra is a gyermekeink nevelésére és védelmére fogunk koncentrálni, azzal az őszinte reménnyel, hogy most már úgy dönt, békén hagyja a családunkat.”

Tavaly év elején bombaként robbant a hír, miszerint a 38 éves színésznő a One Direction korábbi énekese mellett találta meg a boldogságot. Ekkor mindenki úgy gyanította, hogy a Nincs baj, drágám rendezője a nála tíz évvel fiatalabb énekes miatt hagyta ott férjét. Olivia Wilde az állításokat tagadta, a Vanity Fair egyik számában elmondta, hogy kapcsolata már jóval azelőtt véget ért, hogy találkozott volna Harryvel.