Csillagok

Esztergályos Cecília elárulta hogy mi az, ami halálra ítéli a párkapcsolatot

Esztergályos Cecília színművész immár 37 éve él boldog és harmonikus házasságban hatodik férjével. A Családi kör legutóbbi adásában fejtette ki, hogy szerinte a szeretet és a megbecsülés a hosszú házasság titka, de van, ami halálra ítéli a kapcsolatot.

A hosszú házasság titkáról, a felmerülő problémák megfelelő kezeléséről volt szó a Dunán vasárnap esténként látható Családi kör legutóbbi adásában. Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész saját tapasztalataiból merítve reagált a műsorban bemutatott, nem éppen boldogságuk csúcsán lévő házaspár helyzetére.

Esztergályos Cecília Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ha szereted a párod, felnézel rá és megbecsülöd, nem történhet meg a válás, amelyet leginkább a gyerekek sínylenek meg. Ha a kezdeti imádat, hogy mindig a jót látod a másikban elmúlik, vagy az egyik, vagy a másik félnél, akkor vége” – fejtette ki a történetben látható pár kapcsán, akik terápiával próbálták megmenteni házasságukat.

Az adásban felvetődött, hogy vajon megbocsátható-e a megcsalás. „Én ezért váltam ötször” – reagált a felvetésre az adásban Esztergályos Cecília, aki hatodik férjével már 37 éve él együtt. „Nagyon jól esik odabújni hozzá. Nagyon szeretek szeretni, szeretem mindezt kimutatni, és azt is szeretem, hogy engem is szeretnek és értékelnek” – árulta el Verebes Lindának és Pindroch Csabának, a Családi kör műsorvezetőinek.

A műsor pszichológus szakértője is megerősítette, a hosszú házasság alappillérei a szerető és értő figyelem, a másik megbecsülése és tisztelete. Harmat László beszélt arról is, milyen gyakorlatokkal lehet elkerülni a válást.

A Családi kör teljes adása újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán!

Családi kör – vasárnap 18:45-től a Dunán!