Csillagok

Gwyneth Paltrow mázlista, hogy ilyen megértő férje van

Akár féltékenységre is okot adó üzeneteket váltottak a közösségi médiafelületen az egykori jegyesek: Gwyneth Paltrow és Brad Pitt.

A szerelemtől a barátságig. Gwyneth Paltrow és Brad Pitt egy ideig nem beszéltek egymással, miután több mint 20 évvel ezelőtt felbontották eljegyzésüket, de azóta újra tartják a kapcsolatot, és erős kötelék alakult ki közöttük.

A színésznő az Entertainment Tonightnak adott friss interjújában vallotta be, mennyire boldog, hogy a Bullet Train sztárja újra az élete része.

„Amikor először szakítottunk, egy ideig nem voltunk barátok, aztán valahogy visszataláltunk egymáshoz és azóta is tartottuk a kapcsolatot”

– mondta Gwyneth.

A pár azután kezdett randizni, hogy 1994-ben a Hetedik című film forgatásán találkoztak, és 1996-ban eljegyezték egymást, majd még abban az évben elváltak. Bár korábban Gwyneth úgy nyilatkozta, hogy saját személyisége teljesen elveszett a kapcsolatuk ideje alatt, ma már egészen máshogy látja exférjét.

„Ő egy csodálatos ember, és egy nagyszerű vállalkozó, és egy igazán kreatív, jó ember. Nagyon szeretem őt. Végre megtaláltam azt a Bradet, akihez hozzá kellett volna mennem. Csak húsz évembe telt”.

Erre Pitt a közösségi médiában kedvesen reagált: „És is nagyon örülök, hogy a barátom vagy… tényleg szeretlek”.

És, hogy mit szól mindehhez Gwyneth jelenlegi férje, Brad Falchuk? Úgy tűnik, a páros baráti évődése egyáltalán nem zavarja.

„A férjem valószínűleg a legkevésbé ítélkező, legnyugodtabb férfi. Szóval szerintem teljesen tiszteletben tartja a barátságunk”

– szögezte le a színésznő.