Csillagok

Lady Di életének utolsó perceit is láthatjuk a Netflix sorozatában

Tovább forog a királyi családról szóló népszerű sorozat kamerája, ezúttal a rejtélyes körülmények között elhunyt walesi hercegné tragikus autóbalesetét forgatták le.

A rajongók már tűkön ülve várják a Netflix nagysikerű sorozatának, A koronának a folytatását, amelyben a nézők II. Erzsébet uralkodását és a királyi család életét követhetik nyomon.

Noha az ötödik évad bemutatójáig, még november 9-ig várni kell, a stáb már javában forgatja a hatodik évadot, amelyben a családot érintő több fontos esemény is feldolgozásra kerül, köztük Diana hercegné 1997. augusztus 31-én bekövetkezett tragikus autóbalesete.

A forgatáson készült lesifotókon látható, ahogy a Mercedes limuzint tucatnyi paparazzo üldözi motoron, miközben a hercegnét alakító Elizabeth Debicki az autóban ül Khalid Abdalla színész mellett, aki Diana kedvesét, Dodi Fayedet játssza.

Az elmúlt hónapokban számos vita övezte Diana hercegné balesetének bemutatását a sorozatban. A Netflix nemrég leszögezte, hogy nem fogják vászonra vinni a tragédiát, helyette a hercegné halálához vezető körülmények és az azt követő események kerülnek majd a fókuszpontba.

Fotó: Instagram/@thecrownnetflix

A korona szereplőgárdája az ötödik-hatodik évadra újabb cserén ment keresztül, az uralkodót Imelda Staunton, Fülöp herceget Jonathan Pryce, Károlyt Dominic West és Dianat Elizabeth Debicki alakítja.

A sorozat új részeinek középpontjában az 1990-es évek eseményei lesznek, úgy tudni, más sorsdöntő események mellett feldolgozzák azt a tévéinterjút, melyet Diana hercegnével készített Martin Bashir.