Csillagok

Zac Efron testépítőket megszégyenítő külsővel bír

Volt már tini szívtipró, sorozatgyilkos és most pankrátornak állt.

A High School Musical egykori jóképű gyereksztárja szinte teljesen felismerhetetlen a róla készült legfrissebb fotókon, amelyek előtt a rajongók is megdöbbenve állnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zac Efron Team (@zacefron.team) által megosztott bejegyzés

Aggodalomra semmi ok, a színésznek nem mentek el otthonról, csupán mindent megtett azért, hogy a legvalósághűbben tudja játszani a legendás amerikai pankrátort, Kevin Von Erich-et a The Iron Claw című filmben.

A szerephez a 35 éves Zac Efron láthatóan rengeteg izmot szedett fel, hogy vissza tudja adni a profi birkózó fizikumát. A színészt egy szál kék törölközőben kapták lencsevégre a film forgatásán.

A rajongókat megosztja Efron új külsője, egyesek szerint élethűen hozza Von Erich alakját, míg mások úgy vélik túlzásba vitte.

Nem ez az első alkalom, hogy a színész egy szerep kedvéért megváltoztatta a külsejét.

Amikor Ted Bundyt alakította a Netflix Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmjében, a színész 13 kilót fogyott és műfogakat viselt, hogy élethűen alakítsa a sorozatgyilkost.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés

Zac Efron külseje azonban nem csak színészi karrierje kapcsán került mostanában a címlapokra. 2021-ben olyan pletykák keringtek, miszerint a színész plasztikáztatta az arcát, miután eldeformálódva jelent meg egy interjún.

Efron egy friss interjúban elmondta, hogy valójában eltörte az állkapocscsontját, amikor otthon a zokniban megcsúszott és az arcát a gránitszökőkútba ütötte. A színész elájult, és amikor magához tért, érezte, hogy nagy a baj. A rágóizmai utána látványosan megduzzadtak, ez változtatta meg az arcát, melynek a mai napig maradtak nyomai.