Csillagok

Christina Ricci megvált kedvenceitől, hogy fizetni tudja a válást

A filmcsillag Chanel táskákat gyűjtött, számos kollekciót eladott a neten, hogy törvényesen is megszabaduljon férjétől.

A 42 éves Christina Ricci elárulta, hogy eladta a táskagyűjteményét, hogy fizetni tudja válását James Heerdegentől, akitől 2020-ban vált el.

„Voltak bizonyos dolgok, amiket gyűjtöttem. Főleg táskákat, egy ideig hatalmas Chanel táskagyűjteményem volt, de a nagy részét eladtam”

– mesélte a színésznő a The Sunday Times-nak.

Ricci kifejtette, hogy a válás, a bírósági tárgyalások, a gyerek felügyeleti jog és a távoltartási végzés sokat kivett a kasszából, amit kénytelen volt egyéb módszerekkel finanszírozni.

Christina 2020-ban távoltartási végzést kért erőszakos exférje, James Heerdegen ellen. Ricci akkor gyorsított eljárásban kapta meg a bírósági határozatot, melynek értelmében semmilyen kommunikáció nem történhet a színésznő és kisfia, valamint a családfő között.

Ricci és Heerdegen 2011-ben találkoztak a Pan Am című sorozat forgatásán. A pár 2013-ban házasodott össze, gyermekük, Freddie most nyolcéves.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christina Ricci (@riccigrams) által megosztott bejegyzés

A színésznő 2021 augusztusában fedte fel, hogy második gyermekét várja, két hónappal később pedig oltár elé állt az apával, Mark Hamptonnal.