Csillagok

Mariah Carey elrontotta a hálaadást

Az idei show félresikerült, mert a popdíva karaoke-stílusú tátogása miatt a közösségi oldalak megteltek negatív kommentekkel. Művészi előadásról szó sem volt. Felháborodtak a Nagy Alma lakói, a közvetítést követő rajongókkal együtt.

Ha Marah Carey hivatalosan nem is a karácsony királynője, a rajongók szívében már régóta ő birtokolja ezt a pozíciót, így aztán az ünnepi időszakot beindító hálaadás napi Macy’s parádé nem telhet el úgy, hogy a díva nem adja el ikonikus karácsonyi dalát, az All I Want For Christmas Is You-t.

A rózsaszín, habos sellőruhában, esernyővel ácsorgó Mariah-nak azonban kevéssé sikerült varázslatot csempésznie az emberek szívébe, mivel olyan playback show-t csinált, amilyen maximum a Zs-kategóriás színészektől láthatunk.

Bár nem vonja senki kétségbe az énekesnő hangi adottságait, abból ezúttal semmit sem kapott az ünneplő tömeg, a Twittert elárasztották a bosszús és kiábrándult kommentek, sokan ilyen rossz, tátogós műsort még életükben nem láttak.

Bár az előző években sem a vokál miatt kapta az elismeréseket Carey, idén gyakorlatilag moccanni sem volt hajlandó, magát lecövekelve a pódiumon egy centit sem mozdult meg, míg a körülötte lévő táncosok a lelküket is beleadták, hogy így is mozgalmasnak tűnjön az előadás.

A díva védjegyi kérelmét nemrégiben utasította el az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala, ami lehetővé tette volna számára, hogy a világon egyedüliként használhassa zenéin és árucikkein a „karácsony királynője” jelzőt.