Csillagok

Hailey Bieber őszintén vallott, cisztát találtak a méhében

A 26 éves modell fiatal kora ellenére már többször volt kórházban és egyre többször kényszerül arra, hogy orvoshoz forduljon.

Hailey egy fotón mutatta meg a hasfalán látható kitüremkedést, egyúttal gyorsan leszögezte, hogy nem vár gyermeket. A terhességről szóló pletykáknak elejét véve Hailey Bieber elárulta, hogy egy vizsgálat során almaméretű cisztát találtak a petefészkén.

„Nincs endometriózisom vagy PCOS-em (policisztás petefészek szindróma), de már párszor volt petefészekcisztám és higgyétek el nem jó érzés. Fájdalmas, hányinger gyötör egész nap, felpuffadok, göcsölök és érzelmileg nagyon megvisel.”

Justin Bieber felesége már korábban is nyíltan beszélt rajongóinak egészségügyi gondjairól. Áprilisban agyvérzésszerű tünetek miatt kórházba került, amelyet az agyában lévő vérrög okozott. A vizsgálatok során fény derült szívbetegségére, így újabb műtét várt rá, ami során bezárták a lyukat a szívében.

A pár négy évvel ezelőtt fogadott egymásnak örök hűséget, s bár bevallottan szeretnének gyermeket, és beszélgettek is már a témáról, ennek még nem jött el az ideje.