Csillagok

Robert Pattinson lassan révbe ér egy gyönyörű modell oldalán

Több vargabetű után a sorsa egyenesbe jött Suki Waterhouse angol modell mellett, akivel a vörös szőnyegre is együtt lépett.

Habár Kristen Stewarttal nem alakultak jól a dolgok, Robert Pattinson nem adta fel, hogy a való életben is megtalálja az ő Belláját. Aki nem értené, kit emlegetünk ilyen serényen, az biztosan nem látta az Alkonyat-filmeket, melyben Rob Edward Cullent, Kristen pedig Bella Swant alakította.

Mondjuk ki, az borítékolható, hogy Stewart és Pattinson sosem kezdi újra, azonban most van valaki, aki mellett hasonlóan sok rajongó kampányol, mint anno Kristenért. Ő nem más, mint Suki Waterhouse, akivel közel négy éve alkot egy párt Pattinson.

Robert Pattinson és Suki Waterhouse szombaton az egyiptomi Gízában tartott Dior Fall 2023 férfi divatbemutatón debütáltak a vörös szőnyegen.

A 36 éves Pattinson egy krémszínű öltönyben és barna garbóban, míg a 30 éves Waterhouse egy áttetsző felsőrésszel ellátott lila ruhát viselt. A modell merész vörös ajakkal és pántos fekete magassarkúval egészítette ki megjelenését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert pattinson (@pattinson.officiall) által megosztott bejegyzés

A sztárpár 2018 óta randevúzik, de kapcsolatuk 2020-ban vált igazán komollyá, amikor a koronavírus miatt együtt töltötték a karantén időszakot.

Lánykérésről ugyan még nem esett szó, de senki nem lepődne meg, ha Suki lenne Rob újabb választása. A színész azonban érthetően nem kapkodja el a dolgokat azok után, hogy Kristennel egy életre tervezett, és FKA Twigs énekesnővel is kudarcba fulladt eljegyzése. Suki korábban Bradley Cooperrel járt két évig, de 2015-ben szakították, mivel a modell állítólag nem támogatta a színész karrierjét.