Csillagok

Toni Collette a hírekből tudta meg, hogy férje megcsalta

A felzaklatott filmcsillag úgy döntött elválik a férjétől.

A Tőrbe ejtve és a Muriel esküvője sztárja, Toni Collett,  a Dailymail lesifotóiból jött rá, hogy az ausztrál tengerparton lazító férje egy fiatalabb nővel együtt élvezi a nyári meleget.

A viszonyt pedig kár is lett volna tagadnia, ugyanis a vízben és a parton csókolózó párocskáról meglehetősen pikáns képek készültek. Nem csoda hát, hogy az 50 éves színésznő egy újonnan létrehozott Instagram-profilon csütörtökön bejelentette, hogy válik 44 éves férjétől, Dave Galafassitól.

A csalfa férjet Sydney tengerpartján kapták rajta egy helyi gyógytornász nővel, akit a Dailymail csak Ms. Eganként említ.

Toni és Dave 2002-ben találkozott nem sokkal azután, hogy a gitáros bandájának, a Gelbisonnak megjelent az első debütáló albuma. Egy házibuliban látták meg egymást, ami szerelem volt első látásra.

„Ő volt az első, akit megláttam, amikor beléptem. Odajött, és az arcomra nyomott egy puszit. Úgy terveztem, hogy tíz percig maradok, aztán 12 óra lett belőle. Az egy remek nap volt” – emlékezett vissza találkozásukra a színésznő egy 2018-as interjúban.

A pár 20 éves házasságából két gyermek született, a 14 éves lányuk, Sage Florence és 11 éves fiuk, Arlo Robert. Mint Tony bejelentésében írta, volt férjével gyermekeik jelentik a prioritást.

„Hálával és megbocsátással a szívünkben jelentjük be, hogy elválnak útjaink. Közös döntést hoztunk, a tisztelet és a törődés jegyében. A gyerekeink számunkra a legfontosabbak és ezután is egy család leszünk, csak más formában. Hálásak vagyunk a szeretetért és a kellő térért, amit biztosítotok nekünk, hogy békésen vészeljük át ezt az átmenetet”

– írta a megtört színésznő.