Csillagok

Pique bűnére nincs bocsánat – videó

Shakira eddig csak a pletykákra hagyatkozhatott, a most napvilágra került videó azonban tiszta vizet öntött a pohárba. Az énekesnő összeomlott.

Tavaly nyár elején érkezett a hír, hogy az egykori szerelmesek, akik 2011 óta alkottak egy párt – és két közös gyermekük van, a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha –, külön utakon folytatják. Sokáig azt pletykálták, hogy az énekesnő rajtakapta gyermekei apját egy másik nővel, ezt azonban az énekesnő eddig nem erősítette meg, sőt szakításuk utáni első interjújában is óvatosan fogalmazott a miértekről.

„Egyikünknek muszáj volt áldozatot hoznia és én voltam az, aki megtette. A karrieremet takarékra tettem és Spanyolországba mentem, hogy támogassam őt és a családomat. Ez egy szeretetből hozott áldozat volt.”

Az énekesnő elmondta, hogy jó döntést hozott, megbonthatatlan kötelék alakult ki közte és gyermekei között, de a karrierje feladása végül szétszakította 11 éve tartó párkapcsolatát a focistával.

Shakira eddig nem úgy viselkedett exével, mint a megcsalt és megbántott ex, egy internetre felkerült videós interjú azonban teljesen új megvilágításba helyezi a dolgokat, így nem lennénk meglepve, ha Shakira bekeményítene a gyermekelhelyezési per során.

A videóért kattintson ide!

Bár a sztárpár tavaly nyáron szakított, közel egy évvel korábban már tarthatott a futballsztár viszonya, hiszen egy 2021 augusztusi Twitch interjú hátterében a szemfüles rajongók felfedezték a 23 éves Clara Chia Martit, akivel azóta egy párt alkot. Az ügy pikantériája, hogy Pique az interjút Shakirával közös barcelónai otthonuk nappalijából adta, ahova látszólag áthívta szeretőjét, mialatt gyerekei az anyjukkal éppen elutaztak.

„Shakira összetört, hogy az a nő teljesen otthon érezte magát abban a házban, ahol ő akkor még boldog tudatlanságban nevelte gyermekeiket”

– olvasható a The Sun cikkében.