Csillagok

Öt főre bővült a John Legend család

Chrissy Teigen egy feldolgozhatatlan tragédiája után, most kislánynak adott életet. A pár az interneten mutatta be közös harmadik gyermekét.

Öt főre bővült John Legendék családja. A büszke szülők az Instagramon árulták el, hogy megszületett harmadik gyerekük, aki az Esti Maxine Stephens nevet kapta.

John és Chrissy az örömhír bejelentéséhez ugyanazt a fotót osztották meg. A képen a sztárpár két idősebb gyermeke, a 6 éves Luna és a 4 éves Miles tarja karjaiban az édesdeden szundikáló kistestvért.

„Január 13-án, péntek este megszületett Esti Maxine Stephens. A házunk csordultig telt szeretettel és örömmel. Csodálom Chrissy erejét és kitartását, és annyira izgatott vagyok, hogy látom, ahogy Luna és Miles magához öleli a kishúgát. Elmondhatatlanul hálás vagyok, de ez a szó sem elég, hogy kifejezze azt, amit igazából érzek”

– írta a fotó mellé az énekes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

A 37 éves modell, Chrissy Teigen öt hónappal ezelőtt jelentette be, hogy állapotos, miután mesterséges megtermékenyítésen esett át.

2020 szeptemberében a pár elvesztette fiát Jacket, a feldolgozhatatlan tragédiával kapcsolatban Teigen később elárulta, hogy életmentő abortuszon esett át.