Csillagok

Kosarat kapott Madonna

Vanilla Ice volt az, aki visszautasította a pop királynőjének házassági ajánlatát. Az Ice, Ice Baby fiatal énekesnek ugyanis esze ágában sem volt még akkor megnősülni, így kosarat adott Madonnának.

„A dolgok olyan őrülten gyorsan mentek, és én csak arra tudtam gondolni, hogy mi van? Azt hittem, hogy ezt a férfinak kell csinálnia” – mesélte a friss interjúban Vanilla Ice, születési nevén Robert Van Winkle.

A pár 1991-ben találkozott, amikor Ice a To the Extreme című debütáló albumának sikerén lovagolt, amely minden idők leggyorsabban fogyó hiphop albumává vált, nagyrészt az Ice, Ice Baby című ragadós dalnak köszönhetően.

Az akkor 33 éves énekesnő elment megnézni az akkor 24 éves Ice fellépését, és a pletykák szerint a tömegben mindenki mással együtt rázta. Később újra találkoztak, és egy steakhouse-ban elköltött vacsora után randizni kezdtek. Kettejük kapcsolata annyira jól alakult, hogy Madonna állítólag a nagy kérdést is feltette szerelmének. Ice nem igazán értette a dolgot, és lényegében visszautasította a pop királynőjének ajánlatát.

„Úgy éreztem, hogy ez túl gyors. Még csak akkor kezdett beindulni a karrierem, és túl fiatalnak éreztem magam ahhoz, hogy megállapodjak.”

A szerelmesek kapcsolatának Madonna 1992-ben megjelent könyve vetett véget, amelyben helyet kapott egy pikáns fotó Vanilla Ice-ról, aki ezt nem vette jó néven, és véget vetett a viszonyuknak. Ice szerint Madonna a beleegyezése és tudta nélkül szerepeltette őt a könyvben.