Csillagok

Bruce Willis felesége nem bírta magában tartani, amit érez

Emma Hemming fogta magát és elkészítette élete egyik legfontosabb videóüzenetét. Az egykori szupermodell a könnyeivel küszködve kéri a lesifotósokat és riportereket, hogy bánjanak kedvesebben a férjével és ne kiabáljanak vele.

A 67 éves hollywoodi legenda egy évvel ezelőtt vonult vissza a színészkedéstől, miután kiderült, hogy afáziával küzd, ami kihatással van a beszédkészségére és a memóriájára is. A család néhány héttel ezelőtt egy közleményben tudatta a rajongókkal, hogy Bruce Willisnél pontos diagnózist állítottak fel: frontotemporális demenciában szenved.

Willist pár napja barátai társaságában csípték el kávézás közben, ez volt az első alkalom, hogy látták a színészt mióta kiderült, hogy demenciával küzd.

Az akciófilmsztár felesége Emma Hemming, az ominózus alkalommal kapcsolatban videóban üzent a tolakodó lesifotósoknak:

„Ez a fotósoknak és videósoknak szól, akik próbálnak exkluzív képeket készíteni a férjemről: maradjatok nyugton! Tudom, hogy nektek ez a munkátok, de tartsátok tiszteletben a magánszférát. Ne kiabáljatok a férjemnek, hogy megtudjátok hogy az érzi magát, vagy bármi mást. Csak ne csináljátok, jó? Hagyjatok neki teret. Engedjétek meg, hogy a családunk, vagy bárki, aki aznap vele van, biztonságban eljuttassa őt A-ból B-be.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Emma a videó leírásában jótanácsokat kért demenciával foglalkozó szakemberektől azzal kapcsolatban, hogyan lehet biztonságosan kivinni szeretteinket a világba.

A betegség a demenciás betegségek egy ritkább válfaja, mely olyan agyi rendellenességeket jelent, melyek az agy homloklebenyét és/vagy a halántéklebenyét érinti. Ezek az agyterületek felelősek a személyiségért, a viselkedésért, a beszélt nyelvért és annak megértéséért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis, gyermekeik, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn, volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 34 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis mind összefogtak a színészért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.