Csillagok

John Travolta könnyekig hatódott, mikor elhunyt kollégáját méltatta

A Grease sztárja elérzékenyült amikor a tavaly elhunyt Olivia Newton-Johnról beszélt az Oscar-gálán.

Az Oscar-díjátadón minden évben megemlékeznek, az elmúlt hónapokban, illetve múlt évben elhunyt hollywoodi sztárokról. Többek között olyan legendákat veszített el a világ, mint Ray Liotta, Raquel Welch, Angela Lansbury, James Caan és Olivia Newton-John.

A színpadon Lenny Kravitz a Calling All Angels című dalt adta elő, miközben a kivetítőn az elhunyt színészekről és filmes szakemberekről mutattak fotókat. A színpadon John Travolta mondott beszédet, és bár külön nem tért ki rá, mindenki tudta, hogy a Grease sztárja filmbéli szerelméhez, Olivia Newton-Johnhoz intézi szavait.

„Ebben a szakmában az a ritka luxus adatott meg nekünk, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk és ha szerencsések vagyunk, olyan emberekkel, akiket nagyon szeretünk. Most megünnepeljük és tisztelgünk azok előtt, akiket idén elvesztettünk, akik az életüket a szakmájuknak szentelték a kamerák előtt és mögött egyaránt. Munkásságuk egyedi és kitörölhetetlen nyomott hagyott mindannyiunkban. Megérintették a szívünket, megmosolyogtattak minket és olyan szeretteinkké váltak, akikhez mindig reménytelenül ragaszkodni fogunk”

– mondta beszédében könnyek között a 69 éves Travolta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés

Olivia Newton-John tavaly augusztusában, 73 éves korában hunyt el a rákkal vívott hosszas küzdelemben. Halálának híre lesújtotta Travoltát, aki két évvel azelőtt szeretett feleségét, Kelly Preston színésznőt is elvesztette, miután 2018-ban, ugyanabban az évben, amikor Oliviánál is, mellrákot diagnosztizáltak.

„Drága Oliviám, te mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és mindannyian újra együtt leszünk. A tiéd vagyok az első pillanattól kezdve, hogy megláttalak, és örökre! A te Dannyd, a te Johnod!”