Csillagok

A 90-es éves feledhetetlen szupermodelljei, jobb formában vannak, mint valaha

Helena Christensen, Eva Herzigova, Naomi Campbell, Heidi Klum és Karolina Kurkova mikor megjelentek az Oscar-partin, mindenkinek tátva maradt a szája, olyan remek formában voltak.

A kilencvenes évek szupermodelljei nem tűntek el, és senki nem is akarja, hogy eltűnjenek, hiszen még mindig ők a szakma legmegkapóbb szépségei.

Eva Herzigova és Helena Christensen a 2023-as Vanity Fair Oscar-partin. EPA/NINA PROMMER

A minap Vanity Fair Oscar-bulin az évtized több topmodellje is megjelent, olyan legendás manökenek, mint Helena Christensen, Eva Herzigova, Naomi Campbell, Heidi Klum vagy Karolina Kurkova.

Az 54 éves dán szépség, Helena Christensen szenzációsan nézett ki egy krémszínű ruhában. Christensen volt a Nylon magazin társalapítója és kreatív igazgatója, korábban Victoria’s Secret-angyal. A modellnek egy fia született korábbi párjától, a Walking Deadből ismert Norman Reedustól, a most 23 éves Mingus Lucien.

Helena Christensen. EPA/NINA PROMMER

Az 50 éves Eva Herzigova egy rózsaarany szaténruhában ragyogott, amelynek játékos kivágása adta a különlegességét. Herzigova a kifutón kívül jelentős alakítást nyújtott a filmvásznon is, játszott az Infernóban, a Zűrangyalokban és a Modiglianiban is. A modellnek három gyermeke van az üzletember Gregorio Marsiajtól, George, Edward és Philipe.

Eva Herzigova. EPA/NINA PROMMER

A 39 éves cseh származású Karolina Kurkova smaragdzöld szatén miniruhát viselt. Az összefogott blézerre emlékeztető kreációt a vállrésznél egy hatalmas masni dobta fel. Kurkova cseh modell és színésznő, aki egykori Victoria’s Secret angyalként és a Vogue címlapsztárjaként vált ismertté. A manöken 2009-ben ment feleségül Archie Druryhoz, közös gyermekeik Tobin Jack, Luna Grace és Noah Lee.

Karolína Kurková (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Az 52 éves Naomi Campbell egy halvány bézsszínű, mozaikcsempékre emlékeztető ruhában ragyogott, a mellrészt pedig egyedi kagylóformára készített melltartó egészítette ki. Naomi jelenleg is modellként dolgozik, a kifutók rendszeres szereplője. Karrierjét 15 éves korában kezdte, és az elmúlt négy évtized legfelismerhetőbb és legkeresettebb modelljei közé nőtte ki magát. Campbellnek egy egyéves kislánya van, akit béranya hozott a világra.

Naomi Campbell. EPA/NINA PROMMER

A 49 éves Heidi Klum pedig a tengerpartot idézte meg hullámzó tengerkék ruhájában, amelyet gazdagon hímeztek kövekkel. Klum 1998-ban szerepelt a Sports Illustrated Swimsuit Issue címlapján, és ő volt az első német modell, aki Victoria’s Secret angyal lett. A szépség jelenleg a Tokio Hotelből ismert Tom Kaulitz felesége. Heidinek négy gyermeke született, Leni Olumi Klum, Lou Sulola Samuel, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel és Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel.

Heidi Klum. EPA/NINA PROMMER