Csillagok

Andie MacDowell és lánya tündökölt az Oscar-gálán

A 64 éves színésznő és 33 éves lánya nagyon hasonlítanak egymásra. Rainey sötét fürtjeivel és igézően kék szemeivel igazi szépség, ami a fotósoknak is feltűnt.

Andie MacDowell fiatalabbik lányáról már sokat hallhattunk, a 28 éves Sarah Margaret Qualley Hollywood egyik nagy üdvöskéjévé vált az elmúlt években, azonban Andie idősebbik gyermekéről kevesebbet tudni, holott Rainey szintén színésznői babérokra tört.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

A 64 éves színésznő és 33 éves lánya nagyon hasonlítanak egymásra, ez már az év eleji berlini divathéten is mindenkinek szemet szúrt, csak úgy mint a hétvégi Oscar-gála vörös szőnyegén. Rainey sötét fürtjeivel és igézően kék szemeivel igazi szépség, amit az oldalán fűzős fekete estélyi csak még inkább kiemelt.

A színésznőnek három gyermeke született exférjétől, Justin Qualley-től, Sarah és Rainey mellett van egy fia is, a 37 éves James, akinek tavaly született meg a kislánya.

Andie néhány hónapja egy talkshowban mesélt a nagymama szerepről, mely újdonság az életében.

“Soha nem tapasztaltam még ehhez hasonlót, hogy valaki egyszerűen belenéz a szemedbe és meglátja a lelked. Mi akkor ott kapcsolódtunk” – mesélte az újdonsült nagymama.