Csillagok

Lindsay Lohan anyai örömök elé néz – Paris Hilton látja el babatippekkel

A Bajos-csajok sztárja végleg felnőtt, megannyi botránya után boldog feleség és hamarosan bővül a családja. A filmcsillag első gyermeke érkezéséig mindent meg akar tenni, hogy méltóképpen várja a kicsit, amiben barátnője Paris Hilton és a férje is támogatja.

Amint kiderült, hogy Lindsay Lohan első gyermekét hordja a szíve alatt, a botrányhősnőből megtért, ma már két hónapja anyaszerepben tündöklő Paris Hilton azonnal ott termett, hogy anyai jótanácsokkal lássa el Lohant.

„Annyira örülök neki, és izgalmas látni, ahogy a barátaim felnőnek és családot alapítanak, és azt tanácsolom, hogy élvezzenek ki minden pillanatot. Mindenki egyetért abban, hogy olyan gyorsan nőnek, és ez tapasztalom én is, szóval csak élvezzék ki a babavárás és a szülés utáni értékes perceket”

– mondta Paris, akinek béranya útján, januárban született meg a kisfia, Phoenix.

A 36 éves Lindsay Lohan kedden jelentette be, hogy ő és dubaji bankár férje, Bader Shammas első közös gyermeküket várják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés

„Áldottnak érezzük magunkat és izgatottan várjuk a kicsi érkezését” – írta Lohan az Instagramon egy babarugdalózó fotója mellé, amelyen a „hamarosan érkezik” felirat olvasható. A színésznő képviselője ezután elmondta, hogy Lindsay remekül érzi magát és boldog, hogy nemsokára anya lehet.