Csillagok

Teljesen összetört gyermekük elvesztése után Cristiano Ronaldo párja

A világklasszis barátnője, Georgina Rodriguez tavaly tavasszal élte át a gyász leírhatatlan fájdalmát, amikor a szülés közben elvesztette kisfiát. Egy friss felvételen Georgina könnyek között mesélt a borzalmas élményről, amely nagyon megrázta őt.

Cristiano Ronaldo barátnője élete „legjobb és egyben legrosszabb pillanatáról” vallott a Netflix dokusorozatának, az I Am Georgina második évadának beharangozójában.

Tavaly áprilisban a 29 éves Georginának és a sztárfocistának megszületett a kislánya, Bella Esmeralda. A szülők azonban lesújtva értesültek arról, hogy az ikrekkel várandós Georgina kisfia tragikus módon elhunyt szülés közben.

A Netflix valóságshow-sorozatának második évadának előzetesében Georgina könnyekben tört ki, amikor kisfia elvesztéséről beszélt.

„Több mint 40 millió ember követ engem, de senki sem tudja, hogyan érzek valójában. Idén egy szempillantás alatt átéltem életem legjobb és legrosszabb pillanatát”

– meséli megtörten a modell.

„Az élet megy tovább. Van okom továbblépni és erősnek lenni. Cris bátorított, hogy folytassam az életemet. Most a családom és a gyerekeim a legfontosabbak számomra.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Bellán kívül Georginának és Cristianónak van még egy közös lánya, az 5 éves Alana, valamint együtt nevelik Cristiano gyerekeit, a 12 éves Cristiano Jr.-t és az 5 éves ikreket, Evát és Mateót.

Az I Am Georgina második évadának premierje március 24-én lesz a Netflixen.