Csillagok

A kibékíthetetlen ellentét miatt még az Oscart is kihagyta Tom Cruise

Van egy olyan ember, akit Tom Cruise igyekszik messziről elkerülni, nehogy összetűzésbe keveredjenek. Egyesek szerint miatta még az idei Oscar-gálát is képes volt kihagyni.

A Top Gun-filmek 60 éves színésze nem vett részt a minap a 2023-as Oscar-díjátadón, annak ellenére, hogy filmjét hat díjra is jelölték.

Egy forrás szerint azért hagyta ki a jeles eseményt, mert el akart kerülni egy „kínos találkozót” volt feleségével, az 55 éves Nicole Kidmannel, akitől több mint 20 évvel ezelőtt vált el.

„Tom azért nem ment el, mert Kidman ott volt és nem akart összetűzésbe keveredni.”

– mondta egy forrás a Daily Mailnek.

Mások azonban azt állítják, hogy Cruise távol maradásának semmi köze nem volt exfeleségéhez: „Nem személyes jellegű volt, hanem az időbeosztási problémák miatt nem tudott részt venni az Oscaron.”

Nicole Kidman az Oscar-gálán 2022. március 28-án. MTI EPA/DAVID SWANSON

Tom és Nicole 1990 szentestéjén házasodott össze, és két közös gyermeket fogadtak örökbe, a most 29 éves Isabellát és a 27 éves Connort.

Cruise 2001 februárjában adta be a válókeresetet, „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva. Egyes pletykák szerint a színész azért vetett véget a házasságának a gyönyörű színésznővel, mert Kidman nem volt hajlandó csatlakozni a Szcientológiai Egyházhoz.

Tom Cruise (Fotó: MTI/EPA)

„Ő is tudja és én is tudom, hogy miért váltunk el” – mondta Cruise a Vanity Fairnek 2013-ban, majd hozzátette, hogy ezt a bizonyos okot soha nem fogják a nyilvánosság elé tárni. „Ő a gyermekeim anyja és minden jót kívánok neki. Van, hogy mindent megpróbálsz, de egy ponton szembe kell néznek a valósággal.”

Tom 2006-ban házasodott újra Katie Holmes színésznővel, házasságukból született a most 16 éves Suri.

Nicole pedig 16 évvel ezelőtt mondott igent a countryzenész Keith Urbannak, azóta is boldog házasságban élnek. A párnak két lánya van, Sunday Rose 14, Faith Margaret pedig 12 éves.