Csillagok

A sármos színész már a múlté! – Senki se ismerne rá Colin Farrellre!

A szívdöglesztő ír színészt sikerült a maszkmestereknek felismerhetetlenné varázsolni. Új filmjében Pingvin karakterét ölti magára.

Colin Farrell, miután alulmaradt Brendan Fraserrel szemben az idei Oscar-díjátadón, visszatért New Yorkba, hogy folytassa a Batman előzménysorozatának forgatását, amely kifejezetten az ő karakteréről, az alvilági bűnözőről, Pingvinről szól.

A 46 éves sármőrt a szerep kedvéért felismerhetetlenre maszkírozták a sminkmesterek, karakterének pedig elengedhetetlen pillére volt a kövérjelmez is.

Az ír színész játssza a DC-moziuniverzum egyik főgonoszát, Pingvint. A színész először a tavalyi kasszasiker Batmanben bújt a Gotham City-i maffiózó bőrébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Howard (@jasonhowardnyc) által megosztott bejegyzés

Colin február óta dolgozik az HBO sorozatán, amelynek producere A Batman rendezője, Matt Reeves, aki Dylan Clarkkal közösen dolgozik.

Farrell egy korábbi interjúban elmondta, hogy a Robert Pattinson-féle Batman-film forgatása során még nem merült fel, hogy Pingvin önálló sorozatot kapjon, azonban játéka és a karakterében rejlő lehetőségek felkeltették a producer Dylan Clark figyelmét, így született meg az ötlet.

A színész A sziget szellemeiben nyújtott alakítása miatt, a legjobb színésznek járó Oscar-díjért volt versenyben, a jeles eseményre pedig 13 éves fia kísérte, aki szinte szakasztott édesapja!