Csillagok

Egy színész kollégája rántotta le a leplet Meghan Markle állítólagos tervéről

A skót Brian Cox olyan információk birtokában van, amik megbolygathatja a sussexi hercegnéről kialakult képet. A színész szerint, Meghan esetében szó sincs ártatlanságról, precíz tervezésről, viszont annál inkább.

Az Utódlás 76 éves sztárja állítja, hogy Meghan Markle pontosan tudta, hogy mire vállalkozik, amikor beházasodott a királyi családba. A hercegné korábban azt mondta, hogy semmit nem tudott se Harryről se a családjáról, mielőtt megismerkedett volna a herceggel.

A skót színész azzal vádolta meg Meghant, hogy azzal az elhatározással lépett be a brit királyi családba, hogy aztán rávehesse a herceget, hogy vágják ki magukat a rendszerből.

Brian Cox szerint Meghannak konkrét ambíciói voltak a hírnévvel kapcsolatban és gyerekkori álma lehetett, hogy feleségül menjen egy herceghez.

Meghan Markle és Harry herceg

„Sokan azt gondolják, hogy a sussexi hercegnét egyfajta ártatlanság lengi körül. Ő nem tudta, hogy mivel jár bekerülni ebbe a szigorú hagyományok szerint működő rendszerbe. Pedig Meghan tisztában volt azzal, hogy mit jelent beházasodni a királyi családba.”

Az Emmy-díjas színész úgy véli, hogy nem volt tisztességes lépés az, hogy Meghan elérte Harrynél, hogy vágják ki magukat egy olyan életből, amelyben korábban a herceg felnőtt, amit ismert és ami az egész világát jelentette azelőtt, hogy beleszeretett volna az exszínésznőbe.