Csillagok

Ronaldo párja szívszaggató veszteségek egész sorozatáról rántotta le a leplet

Georgina a róla szóló dokureality-sorozat új évadában, könnyeivel küszködve árulta el, mekkora rettegésben élt egész terhessége alatt, ugyanis az ikrek megfoganása előtt három fájdalmas veszteség is érte.

2022 áprilisában született meg a világhírű labdarúgó, Cristiano Ronaldo és kedvese, Georgina Rodríguez második gyermeke, Bella. Akkor azt is tudatták a nyilvánossággal, hogy az öröm mellett borzasztó tragédia is érte őket, hiszen az anyuka ikrekkel volt várandós, az ikerpár fiú tagja, Ángel azonban nem élte túl a szülést.

(Fotó: MTI/EPA/EFE/Javier Lizon)

Georgina azóta nem beszélt részletesebben a kisfiú elvesztéséről, ám a Netflixre érkező dokureality-sorozat, az I am Georgina második évadában visszaemlékezett a meglehetősen nehéz időszakra, mely nem az első volt a pár életében. Georgina könnyeivel küszködve árulta el, milyen rettegésben élt terhessége alatt, ugyanis az ikrek megfoganása előtt három vetélése volt.

„Nagyon féltem minden egyes ultrahangvizsgálatnál. Nagyon feszültnek éreztem magam, mert már elvesztettem három magzatot”

– emlékezett vissza az orvosi vizsgálatokra, melyek olyan erős félelmet váltottak ki belőle, hogy szinte állandóan émelygett.

A terhesség végén a sztárpár már kezdett megnyugodni, viszont szülés közben komplikációk léptek fel, Cristiano és Georgina pedig elvesztette a kisfiát.

„Húsvéthétfőn jöttek a világra… Bella erősnek, egészségesnek született, de Ángel elhunyt, így a szívem egy darabja összetört” – idézte Georgina szavait a The Sun. Ronaldo párja hozzátette, sokáig nem állt készen, hogy elmondja a gyermekeiknek a történteket, s mivel nagy volt a hasa, azzal nyugtatta őket, hogy Ángel még vár a születésével, de érkezni fog, végül Cristiano Ronaldo mondta el a kicsiknek, hogy „Ángel már a mennyben van”.

Georgina arról is beszélt, hogy a tragédiát talán sohasem fogja feldolgozni, és gyakran gondol elhunyt kisfiára. Az anyai feladatok, Bella és a többi gyermek nevelése által azonban sikerült némi megnyugvást találnia, így ma már boldog családként élnek.

Cristiano Ronaldónak és Georgina Rodrígueznek Bella mellett még egy közös gyermekük van, Alana, aki 2017-ben látta meg a napvilágot, rajtuk kívül még három gyereket nevelnek, akik mindannyian a futballista előző kapcsolataiból születtek.