Csillagok

Teljesen összeomlott Ed Sheeran – Könnyek között idézte fel a tragédiákat

Ed Sheeran őszintén vallott élete legfájdalmasabb pillanatairól a róla készült több részes dokusorozatban. A világhírű énekes zokogásban tört ki, amikor legjobb barátja elvesztése és a felesége rákja került szóba.

Ed Sheeran korunk egyik leghíresebb énekese, dalait több millióan hallgatják, ám a sztársághoz vezető út rögös volt. Az énekes a május 3-án megjelenő The Sum Of It All című négyrészes dokusorozatában mesél karrierje és magánélete hullámvölgyeiről.

A most megjelent előzetesben a popcsillag mesélt legjobb barátja elvesztéséről. A 31 éves Jamal Edwards 2022 februárjában hunyt el alkohol és kokain okozta szívmegállásban.

Ed ezután kitért felesége, Cherry Seaborn betegségére is, melyre tavaly derült fény, a nő második terhessége alatt.

A 30 éves Cherry, Ed Sheerannel közös második gyermekét várta 2022-ben, amikor az orvosok daganatot találtak a szervezetében, de mindaddig nem tudták kezelni a betegséget, amíg a nő állapotos volt.

„Az életem sokkal jobb lett, miután Cherry belépett az életembe”

– mondta Sheeran, akinek két gyermeke született feleségétől, a most kétéves Lyra és a 10 hónapos Jupiter.

Az énekes keserves zokogásban tört ki, hiszen a tavalyi év veszteségei és megpróbáltatásai miatt hónapokig depresszióval küzdött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés

„Egy hónap leforgása alatt, egy sor esemény változtatta meg az életemet, a mentális egészségemet, és végső soron azt, ahogyan a zenére és a művészetre tekintettem.”

A Grammy-győztes elárulta, hogy felesége diagnózisa, és a családban történt más tragédiák erősen befolyásolták hamarosan érkező új albumát, a Subtractot. Az énekes hozzátette, hogy a munka az új albumán egyfajta terápia volt számára, amely segített neki feldolgozni az érzéseit.