Csillagok

Gerard Piqué tiszta vizet öntött a pohárba

„A halálom napján, amikor majd visszatekintek, arra gondolok majd, hogy mindent megtettem, amit szerettem volna” – nyilatkozta a sztárfocista egy friss interjúban. Majd hozzátette, hogy jelenleg nagyon boldog és minden energiáját arra fordítja, hogy azokkal legyen, akiket szeret, és azoknak megadjon mindent, amit csak lehet.

Gerard Piqué megtörte a csendet a szakításról, miután rengeteg pletyka keringett arról, hogy a 36 éves sportoló megcsalta-e a popcsillag Shakirát, ami végül a kapcsolatuk végét okozta. Sokan amiatt jutottak erre a következtetésre, mert Piquét napokkal a szakítás után egy 23 éves lánnyal, Clara Chia Martival kapták lencsevégre.

A sztárfocista most őszintén mesélt a kapcsolata végéről és arról, milyen hatással volt ez Shakirával közös fiaira, a 9 éves Milanra és a 7 éves Sashára.

A gyerekek

Piqué elmondta, hogy mindketten megpróbálják a lehető legjobbat nyújtani a gyerekeiknek, mindenki a saját maga szerepében. Arról, hogy a szakítás hatással volt-e a gyerekeikre, hozzátette:

„Ez az időszak arról szól, hogy megvédjük őket. Ez minden szülő feladata, és én erre koncentrálok, ez a munkám apaként.”

Gerard Piqué spanyol labdarúgó, a Barcelona játékosa és felesége, Shakira 2017. március 8-án (Fotó: MTI/EPA/Quique García)

Ami a szakítást illeti, a sportoló úgy véli, hogy Shakirával mindketten olyan döntéseket hoztak, amelyeket a legjobbnak gondoltak, és a végén csak az számít neki, hogy a gyerekei jól legyenek.

„Továbbra is azt csinálom, amit szeretek. És remélem, hogy a halálom napján, amikor majd visszatekintek, arra gondolok majd, hogy mindent megtettem, amit szerettem volna.” Elmondta, hogy jelenleg minden energiáját arra fordítja, hogy azokkal legyen, akiket szeret, és azoknak megadjon mindent, amit csak lehet.

Arról, hogy most boldog-e

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés

A focista így zárta az interjút:

„Hű akarok lenni önmagamhoz. Nem célom, hogy most rendbe tegyem a rólam kialakított képet. Voltak változások az életemben, de csak azt tartottam szem előtt, hogy a boldogság ne vesszen el. És most nagyon boldog vagyok.”

Piqué néhány héttel ezelőtt tette Instagram-hivatalossá kapcsolatát a 23 éves Clarával, és úgy tűnik ők ketten tényleg úsznak a boldogságban, mialatt Shakira új dalaiban ontja magából a felgyülemlett keserűséget, sokszor odaszúrva szövegeivel volt párjának és barátnőjének.