Csillagok

Jeremy Renner újra talpon

Szilveszteri balesete óta először állt saját lábán a nagyközönség elé a világsztár. Hókotrós balesete után sokáig tartott a rehabilitáció, de ő nem adta fel. Botra támaszkodva és csak kisebb távot megtéve, de jelen volt a Disney premieren, ahová kislánya kísérte el. Ava olyan mondatot súgott a betegágyon édesapja fülébe, ami után a színész tudta, mindent meg kell tennie a felépülésért.

Jeremy Renner súlyos hókotróbalesete után visszatért a vörös szőnyegre. Új Disney+ sorozata, a Rennervation premierjén vett részt, ahol botra támaszkodva, kislánya, a tízéves Ava támogatásával lépkedett a kamerák előtt.

Renner számára nagy hajtóerő volt a közelgő bemutató, az volt a kitűzött célja, hogy az áprilisi eseményre már a saját lábán tudjon elmenni, ami felért egy kisebb csodával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

„Most egy kicsit megviseltnek tűnök, de ez a sorozat az, ami ösztönöz, hogy jobban legyek, és ami miatt minden nap erősebb akarok lenni. Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy ezen a szőnyegen fogok járni. És itt vagyok, és élvezem”

– nyilatkozta a premieren Renner.

Az új valóságshow sorozat Renner álomprojektje, melyben régi járműveket újít fel és hasznosít olyan formában, amire egy adott rászoruló közösségnek szüksége van.

Los Angeles, 2023. április 12. Jeremy Renner amerikai színész, producer a Rennervations című dokumentumfilm-sorozat bemutatóján Los Angelesben (Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

Bár az utóbbi időben felmerült, hogy a színész a sérülései után talán nem tér vissza a színészethez, ezt a pletykát hamar eloszlatta:

„Soha nem hagyok abba semmit, amit szeretek csinálni, mindig azzal leszek elfoglalva, ami örömet okoz. Kicsit jobban fogok koncentrálni azokra a dolgokra, amelyek valóban értékesek és fontosak számomra, de meg kell becsülnöm a csodálatos rajongóimat.”

A mentősök azt hitték, hogy a színész nem éli túl a balesetet

Renner néhány napja Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában mesélt januári balesetének sokkoló részleteiről. Mint mondta, 35 csontja tört el, amikor a hókotrója áthajtott a testén, de amit sokan nem tudtak, hogy gyakorlatilag egy szerve vagy fő artériája sem sérült, ami felért egy csodával. Jeremy egyébként mindenre emlékszik arról a szörnyű napról, végig eszméleténél volt ugyanis, és látta a hozzá kiérkező tűzoltókon és mentősökön, hogy nincs sok esélye a túlélére.

Renner azonban elképesztő akaraterőt mozgósított magában, a legnagyobb motivációt pedig kislánya, Ava jelentette számára, akinek első szavaitól a kórházban azonnal tudta, hogy erőn felül kell küzdenie a gyógyulásért.

„Apa félek, nagyon szeretlek!”

– ennyit súgott összetört édesapjának kislánya. Renner látva családját, akik mind úgy tekintettek rá, mintha már félig a koporsóban lett volna, megkapta a szükséges kezdő lökést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Dr. Christopher Vincent, Renner fizikoterapeutája szerint a család támogatása, Jeremy testvérének fanyar humora, Ava kétségbeesett tekintete, mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy alig pár hónappal a baleset után, Renner bottal már képes legyen rövid sétákra.

„Nagyon sok hasonló esettel találkoztam, kevésbé súlyosakkal, mint Jeremyé, és sokan feladják. De nem ő!”

– nyilatkozta a színész orvosa a People magazinnak.

A színészt szilveszter másnapján temette maga alá saját hókotrója, aki unokaöccsét indult kihúzni a hóból nemrég vásárolt járművével, amikor az megcsúszott és ráborult Rennerre. A színészt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Több helyen eltört a bordája, eltört az állkapcsa, a több helyen a lába is.

Forrás: Dailymail